Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

ZENDUO prémium DHSS táskarugós matrac - lecipzárazható topperrel

Magas prémium matrac duplán edzett erős és tartós acél táskarugó rendszerrel (DHSS-double heated spring system). A rugók egyesével csomagoltak, ezért külön-külön képesek az elmozdulásra. Ezáltal mindig alkalmazkodnak a testhelyzethez és a test alakjához.

A lecipzározható, 11 cm magas topper kényelmi rétegként és különálló matracként is megfelelő alátámasztást kínál (akár vendégek számára is). A topper eltávolítása és visszahelyezése a cipzárnak köszönhetően nagyon egyszerű. A topper réteg kiegészíti a nyomáselosztást minden irányba, növelve a matrac ortopéd tulajdonságát és komfortérzetét.

Matrac jellemzői:

  • 2 in 1 matrac: lecipzárazható Topper réteg
  • DHSS megerősített táskarugó
  • Páraelvezető, antibakteriális Tencel szövet
  • Multi-support
  • Partner kényelem

Magasság: 21+11±1 cm (32 ±1 cm topperrel együtt)

Sokféle méretben elérhető!

Leírás

Páraelvezető, antibakteriális Tencel szövettel:

Az eukaliptuszfákból nyert szálak felhasználásával készült Tencel szövet rendkívül tartós, puha és sima érzést nyújt a bőrnek. Technológiája kiváló nedvességkezelést biztosít, és kiegyensúlyozza a testhőmérsékletet.

Próbáld ki minőségi és kényelmes matracainkat személyesen áruházainkban.
Vidd haza a megfelelő matracot akár készletről, azonnal!

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

ZENDUO prémium DHSS táskarugós matrac - lecipzárazható topperrel

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.