Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

POCKET SPRING táskarugós matrac - 7 ergonómiai zónával

Ez a téli-nyári oldalas, táskarugós, vagy más néven zsákrugós matrac a félkemény, de rugalmas ágybetétek közé tartozik. A táskarugós technológia miatt nem áthullámzó, mint a régi típusú bonellrugós matracok.

A négyzetméterenkénti 255 db, különböző vastagságú acél zsákrugó 7 ergonómiai zónára osztja a matracot. Így kényelmesen illeszkedik a test minden pontjához, így az ízületek és izmok számára egészséges alátámasztást biztosít. Az optimális testkövetést matrac két oldalán található 2,5 cm-es komforthab réteg is garantálja.

 • Matrac vastagsága: 20 cm
 • Súlykorlát: 140 kg
 • Strapabíró, tartós, nagy teherbírású matrac

Leírás

A matrac réteges felépítésű.

Téli és nyári oldallal rendelkezik, forgatható.

 1. TENCEL huzat
 2. vatelin (téli oldal)
 3. antiallergén töltet
 4. 2 cm vastagságú komfortérzetet növelő hab
 5. nemez
 6. 255 db/m² különböző vastagságú, minőségi acél táskarugó
  (1,8 – 2,0), 14 cm magasságú
 7. 3D szellőző légáteresztő szövet

Sokféle méretben rendelhető! Számos méretben raktárról, azonnal vihető.

 • Egészségpénztárra is megvásárolható
 • A könnyebb szállítás érdekében vákuumcsomagolt matrac
 • Magyar termék, kiváló ár-érték arány
 • 10 év garanciával

Próbáld ki minőségi és kényelmes matracainkat személyesen áruházainkban.
Vidd haza a megfelelő matracot akár készletről, azonnal!

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

POCKET SPRING táskarugós matrac - 7 ergonómiai zónával

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.