Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

Mielőtt bútorvásárlásra adnánk a fejünket…

Pandini sarok ülőgarnitúra

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorokat?

Mielőtt bútorvásárlásra adnánk a fejünket, gondoljuk át, mire lesz szükségünk és milyen célra használnánk.

-Kellene ide egy új sarokgarnitúra!- gondoljuk. Aztán három hétig böngésszük a netet, hogy megtaláljuk álmaink ülőgarnitúráját, de nem jutunk közelebb a megoldáshoz, pedig megnéztük az összeset…!
Segítünk!

Először is mérjük meg a helyet. A “ránézésre” nem lehet adni. A biztonság kedvéért mérjük meg a maximálisan rendelkezésre álló teret, mert lehet, hogy csak 10 cm és elfér a hőn áhított darab.

Fontos kérdés, hogy akarunk-e vendégeket elszállásolni éjszakára a garnitúránkon. Ha az elmúlt években nem volt erre szükség érdemes elgondolkodni azon, hogy áldozzunk-e nagyobb összeget arra, hogy a vendég luxusszállodában érezze magát nálunk az éjszaka folyamán, vagy csak legyen hol aludni.

A mai ülőgarnitúrák már számos extrafunkciót is kínálnak tulajdonosaiknak. Kiegészíthetjük kanapénkat különböző RELAX funkciókkal: lábtartó, elektromosan vagy manuálisan mozgatható háttámla, fejtámasz. Megjelent a LED világítás is különböző helyeken a bútorokba építve dekorációs vagy kényelmi céllal. Sőt mobilunkat is tölthetjük a karfába rejtett USB csatlakozón keresztül. Akkor még nem beszéltünk az üléskomfortról, a különböző tulajdonságokkal felruházott szövetekről.

Na és a szín. Milyen legyen, hogy illeszkedjen a már meglévő bútorainkhoz vagy most döntjük el a helyiség stílusát, színvilágát?

Nem sokkal könnyebb a döntés egy íróasztal esetében sem. Itt is méréssel kezdjünk! (szélesség, mélység). Kell-e a gépháznak hely vagy laptopot használunk, van- e nyomtatónk? Milyen legyen a színe, hogy illeszkedjen a többi bútorunkhoz?

Nem is olyan egyszerű… Ezért érdemes és kell betérni hozzánk, hogy beleülhessünk, hogy kipróbálhassunk, hogy megfoghassuk a szövetet, hogy élmény legyen a vásárlás és ne csak képeket nézegessünk a neten.

Képzett eladóink már több éve segítik szakmai tapasztalatukkal vásárlóinkat a megfelelő bútor kiválasztásában, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő fotelt, kanapét, íróasztalt vagy épp ülőgarnitúrát.

Lehet ezért rengeteg a visszatérő ügyfelünk, hiszen az évek folyamán sokan betértek hozzánk és elégedetten távoztak, így legközelebb is ránk gondolnak, ha felújítanak, ha új lakásba költöznek, mikor a fiatalok elhagyják a szülői házat…

Bútor választékunk

Kövess minket az instagramon

[instagram-feed]

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd meg ezt is!

Kapcsolódó bejegyzések

Kínálatunk új elemes bútorokkal bővült

Örömmel jelentjük be, hogy kínálatunk új elemes nappali és hálószoba bútorokkal bővült. A megbízható minőségű magyar termékek már megtekinthetőek Keszthelyi áruházunkban kiállítva. A bútorokra 5

matrac kiválasztása aludjak jobban

10+1 Tipp a jobb alvásért

Aludj jobban, legyél boldogabb, produktívabb és energikusabb egész nap! Miért lesz jobb az életminőséged, ha megtanulod azt, hogy hogyan aludj úgy, mint egy csecsemő? Tudjuk,

comfort line 2019 évértékelő

Ilyen volt a 2019-es évünk

Bár nehéz, de azért megpróbáljuk összefoglalni röviden…😄 1. Új bőr ülőgarnitúrák és prémium szövetválaszték 2019-ben nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy van igény az igényesebb lakberendezésre és