Mielőtt bútorvásárlásra adnánk a fejünket…

Comfort Line BútoráruházakTippek és tanácsok

bútor vásárlás blog

Hogyan válasszuk ki a megfelelő bútorokat?

Mielőtt bútorvásárlásra adnánk a fejünket, gondoljuk át, mire lesz szükségünk és milyen célra használnánk.

-Kellene ide egy új sarokgarnitúra!- gondoljuk. Aztán három hétig böngésszük a netet, hogy megtaláljuk álmaink ülőgarnitúráját, de nem jutunk közelebb a megoldáshoz, pedig megnéztük az összeset…!
Segítünk!

Először is mérjük meg a helyet. A “ránézésre” nem lehet adni. A biztonság kedvéért mérjük meg a maximálisan rendelkezésre álló teret, mert lehet, hogy csak 10 cm és elfér a hőn áhított darab.

Fontos kérdés, hogy akarunk-e vendégeket elszállásolni éjszakára a garnitúránkon. Ha az elmúlt években nem volt erre szükség érdemes elgondolkodni azon, hogy áldozzunk-e nagyobb összeget arra, hogy a vendég luxusszállodában érezze magát nálunk az éjszaka folyamán, vagy csak legyen hol aludni.

A mai ülőgarnitúrák már számos extrafunkciót is kínálnak tulajdonosaiknak. Kiegészíthetjük kanapénkat különböző RELAX funkciókkal: lábtartó, elektromosan vagy manuálisan mozgatható háttámla, fejtámasz. Megjelent a LED világítás is különböző helyeken a bútorokba építve dekorációs vagy kényelmi céllal. Sőt mobilunkat is tölthetjük a karfába rejtett USB csatlakozón keresztül. Akkor még nem beszéltünk az üléskomfortról, a különböző tulajdonságokkal felruházott szövetekről.

Na és a szín. Milyen legyen, hogy illeszkedjen a már meglévő bútorainkhoz vagy most döntjük el a helyiség stílusát, színvilágát?

Nem sokkal könnyebb a döntés egy íróasztal esetében sem. Itt is méréssel kezdjünk! (szélesség, mélység). Kell-e a gépháznak hely vagy laptopot használunk, van- e nyomtatónk? Milyen legyen a színe, hogy illeszkedjen a többi bútorunkhoz?

Nem is olyan egyszerű… Ezért érdemes és kell betérni hozzánk, hogy beleülhessünk, hogy kipróbálhassunk, hogy megfoghassuk a szövetet, hogy élmény legyen a vásárlás és ne csak képeket nézegessünk a neten.

Képzett eladóink már több éve segítik szakmai tapasztalatukkal vásárlóinkat a megfelelő bútor kiválasztásában, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő fotelt, kanapét, íróasztalt vagy épp ülőgarnitúrát.

Lehet ezért rengeteg a visszatérő ügyfelünk, hiszen az évek folyamán sokan betértek hozzánk és elégedetten távoztak, így legközelebb is ránk gondolnak, ha felújítanak, ha új lakásba költöznek, mikor a fiatalok elhagyják a szülői házat…