Veszprémi bútoráruház

Házgyári út 24/7.
keresd a COMFORT BÚTOR feliratot!

Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.
a STOP SHOP-pal szemben

Nyitva tartásunk

Hétfő - Péntek: 9-18-ig
Szombat: 9-14-ig

Étkező szettek, asztalok, székek

Itt találod étkezőgarnitúráinkat modern vagy klasszikus stílusban, valamint bővíthető, kinyitható, nagyobbítható étkezőasztalainkat. Garnitúráink stílusos és mutatós székekkel kaphatóak, de természetesen az asztalok és székek külön-külön is megvásárolhatók.  

Üdvözlünk az étkezőasztalok és székek világában! Ha éppen új étkezőgarnitúrát vagy étkező szettet keresel, akkor jó helyen jársz. Modern, praktikus és stílusos étkezőasztalok és székek széles választékát kínáljuk, amelyek minden igényt kielégítenek.

Az étkezőasztalokat különböző típusokba sorolhatjuk, anyag szerint osztályozva például tömörfa, üveg vagy fém asztalok is találhatóak a kínálatunkban, a megszokott MDF lapos és laminált bútorlapos termékek mellett. Természetesen a különféle anyagokat gyakran kombinálják is a bútorgyártók. Az ülőhelyek számától és az asztallap méretétől függően is választhatsz kisebb vagy nagyobb asztalaink közül.

A tömörfa lábak általában kiemelkedő stabilitást és tartósságot biztosítanak, ha az asztal szerkezete kellően maszív. Az üveglap nem csak szép, hanem jól kezelhető, könnyedén tisztítható is. A saválló acél talppal rendelkező asztalaink igényes és praktikus darabjai lehetnek az étkezőnek. A laminált bútorlapból és MDF lapból készült asztalok árban általában kedvezőek – megfelelő élzárás és kontrukció esetén ez nem jelenti azt, hogy minőségileg ne lennének tartósak és jól használhatóak. 

Természetesen a stílusban, színben is sokféle változat van, népszerűek pl. a központi lábas étkezőasztalok, hiszen ennél a kialakításnál a székeken ülve a lábunkat nem zavarják az asztal lábai – takarítani, felmosni, porszívózni is könnyebb így.

A stílus mellett a leggyakoribb szempont a praktikum: jó, ha az asztal és a székek is könnyen tisztíthatóak, ezen kívül pedig a minőség sem lehet utolsó. A székeknek kényelmesnek kell lenniük, és bírniuk kell a rájuk nehezedő testsúlyt.

Ha helyszűkében vagy, vagy gyakran jönnek át a család és az ismerősök, barátok, akkor érdemes bővíthető vagy kinyitható asztalt választani. Ezek az asztalok rugalmasan átalakíthatóak, szükség esetén könnyen bővíthetőek. A modern, bővíthető vagy széthúzható étkezőasztalok sokféle stílusban és színben elérhetőek, többféle nyitó- és toldószerkezettel, így bármilyen stílusú és méretű helyiségben használhatók.

A kör alakú asztalokat kinyitva ovális formát kapunk. A kinyitható, megnagyobbítható étkezőasztalok csukott állapotban általában 6-8 személyre részére biztosítanak ülőhelyet, de a bővítőlevelekkel akár 10-12 személy is kényelmesen elfér.

Természetesen kisebb méretű, helytakarékos asztalokat is forgalmazunk, melyek ideálisak lehetnek akár kisebb konyhába, nyaralóba, kisebb helyiségbe, garzonlakásba is. 

Székeink és asztalaink esetében is gyakran választható a szín, ill. a kárpit színe, anyaga. Bizonyos székeink akár vízzel könnyedén tisztítható szövetekkel is megrendelhetőek, így hatékonyan kezelhetőek az esetleges ételfoltok, szennyeződések.

Nálunk a kiállított bútoraink mindegyike akár azonnal elvihető. Teljes étkező szettek, és étkezőgarnitúrák sokaságát kínáljuk készletről, azonnal. A lapra szerelt étkezőbútorainkhoz igény szerint összeszerelést biztosítunk. Az étkezőasztalokhoz választhatóak a székek, így akár kombinálhatjuk is a különböző színeket, stílusokat.

Áruházaink nagy méretű bemutatóterme biztosítja, hogy ne látatlanban vásárolj – azt javasoljuk, hogy ne csak az interneten látható képek és árak alapján dönts, hanem próbáld ki, nézd meg bútorainkat személyesen is a vásárlás előtt. 

Tartalom nem másolható