Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

Akció!

FITNESS MAX M újgenerációs memóriahab matrac (Silver Protect)

146 965 Ft

Újgenerációs, hűsítő fekvőfelületű memóriahab matrac latexált kókusz merevítéssel. A Coolgel memory réteg egy hűsítő géllel kevert, a hagyományosnál jobb légáteresztő képességű memóriahab, mely felveszi testünk formáját. A matrac magassága 26 cm, oldalanként 140 kg-ig terhelhető.

Lecipzározható, mosható Silver Protect nanotechnológiás huzat, mely magasfokú védelmet nyújt a matrac mikrobiális szennyeződése ellen. Az ezüst ion hatékonyan akadályozza meg a baktériumok, a gombák és a vírusok szaporodását, inaktivizálja azokat, ezáltal egészségesebb alvási környezetet biztosít.
Antibakteriális és nedvességszabályozó matrachuzat. 100% bőrbarát és antiallergén.

Leírás

Most 15% kedvezménnyel, kizárólag a készlet erejéig!

Elérhető az alábbi méretekben, akciós áron, a készlet erejéig:

 • 90*200 cm méretben: 172.900 helyett 146.965 Ft
 • 160*200 cm méretben: 306.900 Ft helyett 260.865 Ft

A matrac réteges felépítésű.

 • 4 cm vastag COOLGEL MEMORY újgenerációs, hűsítő és légáteresztő memóriahab komfort réteg
 • 4 cm vastag ortopédikus hab
 • 2 cm vastag latexált kókusz réteg
 • 8 cm vastag ortopédikus hab
 • 2 cm vastag PU merevítő réteg
 • 4 cm vastag ortopédikus hab
 • AntiSlip csúszásmentes matracszövet

Más, akár egyedi méretekben is rendelhető!

 • Kiváló minőségű, természetes alapanyagok felhasználásával
 • Több évtizedes gyártói tapasztalattal
 • 12 év garanciával (2 év jótállás + 10 év szavatosság)
 • Rendelés esetén többféle matrachuzat választható!

Próbáld ki minőségi és kényelmes matracainkat személyesen áruházainkban.
Vidd haza a megfelelő matracot akár készletről, azonnal!

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

FITNESS MAX M újgenerációs memóriahab matrac (Silver Protect)

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!