Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

BERGAMOTT 2 vagy 3 személyes kanapé, fotel

A modern Bergamo kanapé ággyá alakítható kivitelben vagy fix változatban is elérhető. Kényelmes, lágy üléskomfort és precíz kidolgozottság jellemzi. Magas minőségű bútor, kiváló anyagokból. 

A szett elemei:

 • 3 ülőhelyes kanapé (ágyfunkcióval vagy anélkül)
 • a kétszemélyes kanapé
 • fotel

Leírás

 • kiemelő mechanika segítségével bármikor könnyedén ággyá alakítható
 • a keret tömör bükkfából, nyír rétegelt lemezből és forgácslapból készül
 • hullámrugós ülőfelület
 • könnyen tisztítható, tartós, kényelmes légáteresztő kárpitok

A szett elemei három különböző színű Preston kárpittal rendelhető. A minőségi szövetek magas kopásállósággal rendelkeznek.

Választható színek:

 • antracit
 • bézs
 • konyak

Elemválaszték és méretek:

 • 3 üléses kanapé fix vagy ágyazható kivitelben
  mérete: 236 x 90 x 92 cm, fekvőfelület: 188×120 cm
 • 2 üléses kanapé
  mérete: 172 x 90 x 92 cm
 • fotel: 102 cm széles

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

BERGAMOTT 2 vagy 3 személyes kanapé, fotel

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!