Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

FLORENCE ülőgarnitúra – kanapé, fotel, 3-2-1, stb.

A klasszikus forma szerelmeseinek. Gyönyörű, ívelt formák és dekoratív varrások teszik vonzóvá ezt a többfunkciós ülőgarnitúrát, mely 3-2-1 vagy 3-1-1 változatban is megvásárolható. 

Szövet és valódi bőr kárpitokat is készítünk. Különlegessé tehetjük az opcionális fa díszítéssel, amit többféle színben is kínálunk. A háromrészes elem két személyes bonelle rugós ággyá alakítható, az ágytartó a kanapé alá kerül.

Minőségi magyar bútor.

Leírás

 • természetes bőr bevonóanyag katalógusból választható
 • szövet katalógusból választható
 • az ülés tartószerelése bonell – farugó
 • az ülés tartószerelése hullámrugó
 • az ülés párnázata PUR hab és PE vatta
 • a támlapárna lágy kárpitozású PUR hab és PE vatta

Sokféle elegáns szövet bevonóval, akár fabetéttel és mintás kárpittal is!


Méretei:

 • Két karos háromüléses kanapé: 185x96x92 cm
  fekvőfelület nyitott állapotban: 190×145 cm
 • Egykaros kétszemélyes kanapéágy:144x96x92 cm
 • Fotel: 92x90x92 cm

Méretek sorrendben: szélesség / magasság / mélység.

A kép illusztráció, a szövetválaszték személyesen áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

FLORENCE ülőgarnitúra – kanapé, fotel, 3-2-1, stb.

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!