Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

FRANK VELVET kanapé – ágyazható, mindennapos alvásra alkalmas

Prémium minőségű, nagy méretű kanapé, mely rendelhető akár “L” alakú változatban is.

A kanapé bármikor könnyedén ággyá alakítható, a kiemelő mechanikának köszönhetően gyorsan és könnyedén. Mindennapos alvásra fejlesztett típus. Alsó része kiemelhető, ágynemű tartó rekesszel rendelkezik. A kiemelést követően csak le kell döntenünk a háttámlát, és kész is a kényelmes, nagyméretű ágy.

Kétféle ülés- és ágyszerkezettel kapható:

  • bonellrugós és hideghab (PUR35)
  • táskarugós és rugalmas hideghab (HR35)

A tömörfa lábak színe szintén választható.

Kiváló minőségű lengyel bútor!

Leírás

Méretei:

  • Befoglaló mérete: 240 cm széles, 120 cm mély, 85,5 cm magas
  • Fekvőfelület (nyitva): 203 cm hosszú, 165 cm széles
  • Ülésmagasság: 44 cm

Igény szerint a kanapéhoz puff (ülőke) is rendelhető.

A fekvőfelület mérete kb. egy átlagos franciaágyé.

Többféle bársonyos hatású, exkluzív és elegáns szövettel, választható színárnyalatban!

A kép illusztráció, a szövetválaszték áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

FRANK VELVET kanapé – ágyazható, mindennapos alvásra alkalmas

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!