Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

TAVOLARA “U” vagy “L” alakú ülőgarnitúra – személyre szabható!

Modern stílusú, kényelmes és minőségi ülőgarnitúra, amely rendelhető “U” alakban vagy “L” alakban is. Állítható háttámláinak köszönhetően az ülőfelület mélysége kétféle lehet. 

Igény esetén ágyfunkcióval, felnyílós ágyneműtartóval is kiegészíthető a garnitúra. A kivehető és áthelyezhető fejtámaszokból tetszőleges darabszám rendelhető.

Modern és igényes fém lábakkal.

  • Méretei (“L” sarokkanapé): 312 x 89 x 173 cm
  • Fekvőfelület nyitott állapotban: 133 x 226 cm

Számtalan különböző tapintású szövettel és valódi bőrrel is rendelhető, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható gyerek- és kisállatbarát SoftClean® szövetekkel is!

Leírás

  • Többféle méretben és elrendezésben is rendelhető
  • Kisebb vagy nagyobb “L” sarokverzióban vagy “U” alakban is
  • Akár valódi bőr bevonóval is megrendelhető
  • Ehhez a modellhez ülőke (lábtartós puff) is rendelhető
  • Deréktámasz (kispárna) rendelhető hozzá tetszőleges darabszámban
  • 3 féle fém láb választható, matt fekete, nikkel szatén és nikkel fekete színekben
  • Állítható karfákkal is kérhető

Minőségi magyar termék. Hullámrugós + habszivacs ülésszerkezettel, tömörfa vázszerkezettel.

Most új SoftClean® vízzel könnyen tisztítható szövetekkel vagy akár valódi bőrrel is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

TAVOLARA “U” vagy “L” alakú ülőgarnitúra – személyre szabható!

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!