Veszprémi bútoráruház

Házgyári út 24.

Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

LAS VEGAS sarokkanapé

A LAS VEGAS egy olyan modern és fiatal sarokkanapé, melynek szinte minden eleme állítható, és valamilyen kényelmi vagy praktikus funkcióval felszerelt.

Relatíve alacsony ülésmagassággal, alacsony támlamagassággal, mégis magasfokú kényelemmel és praktikummal… Elegáns krómszínű lábakkal. Bevonókombinációval is rendelhető!

Számtalan különböző tapintású szövettel választhatod ki, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható gyerek- és kisállatbarát SoftClean® szövetekkel is!

Leírás

Befoglaló méretek: 299 x 180 cm. Nyitott állapotban a fekvőfelület mérete: 140 x 250 cm.

  • A támla felső része, a beülőmélység és a kartámasz is állítható
  • Vendégággyal és felnyílós ágyneműtartóval felszerelt
  • Ülőke (puff) is rendelhető hozzá
  • Minőségi magyar termék
  • Hullámrugós + PUR habos ülőfelület
  • Tömör fa + egyéb fa vázszerkezet

Most új SoftClean® vízzel könnyen tisztítható szövetekkel is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.) Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

LAS VEGAS sarokkanapé

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Rendeld meg időben, hogy Karácsonyra otthon legyen!

Bútoraink rendelési ideje 4-12 hét is lehet, gyártótól függően, ha az adott termék nincs raktáron.

Rendeld meg egyedi bútoraidat időben, hogy az ünnepek alatt már az otthonodban élvezhesd az új bútoraid nyújtotta kényelmet.