Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

KASPIAN elemes bútorcsalád - nappali, hálószoba, dolgozó, étkező, előszoba

Egyszerűen nagyszerű! Kaspian elemes bútor: egyenes vonalak, fogantyú nélküli ajtók és rengeteg méret. Gyere el hozzánk és nézd meg milyen széles elemválaszték áll rendelkezésre ebből a kellemes, világos tölgy színű bútorcsaládból.

Kellemes, otthonos és letiszult megjelenésű elemes bútorcsalád, kiemelkedően széles elemválasztékkal. A bútorcsalád többféle színben, színösszeállításban is elérhető, akár magasfényű fehér frontokkal is, akár teljesen fehér színben, vagy wenge színben. A népszerű sonoma tölgy szín rendelető magában is, de akár fehér frontokkal is párosíthatjuk.

Leírás

A Kaspian bútorok elemeivel berendezhető a nappali vagy a hálószoba, akár egy praktikus ifjúsági szoba is, de találunk elemeket az étkező, az előszoba, vagy éppen a dolgozószoba berendezéséhez is. Elemei nem csak azért népszerűek, mert szinte minden enteriőrbe jól illenek, hanem mert pénztárcabarát árszabás jellemzi ezt a bútorcsaládot.

Ne felejtsd, hogy matrac kínálatunkban a legmodernebb technológiával készített ortopédikus matracokból választhatsz, a Kaspian bútorcsalád ágyaihoz is.

Elemválaszték >>

  • Márka: Black Red White
  • Minőségi lengyel bútorok
  • Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényelnek

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

KASPIAN elemes bútorcsalád - nappali, hálószoba, dolgozó, étkező, előszoba

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.