Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

PROVANCE elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, étkező, előszoba

Rusztikus, provenszi stílusú elemes bútorcsalád. Széles elemválasztékával szinte a lakás bármely helyiségét be tudjuk rendezni a kellemes és könnyeden romantikus provence-i lakberendezési stílusban.

A fehér színű bútorlapok elegáns tölgy színű tetőlapokkal alkotnak harmonikus összhangot, és varázsolnak természetes hangulatot.

Újdonság! A bútorcsalád már divatos szürke és oliva zöld színben is kapható.

Leírás

Az elemválasztékban találunk nappali és hálószoba bútorokat, fiókos komódokat, könyvepolcokat, tálalószekrényeket, nagy gardróbszekrényt, ágyat, éjjeli szekrényt, de még elemes konyhabútort is. A Provance modern elemes bútor elemeivel berendezhetjük a nappalit, a hálószobát vagy akár az étkezőt, sőt még az előszobát is.

  • Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényelnek
  • Anyaga: laminált DTD, üveg

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

PROVANCE elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, étkező, előszoba

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!