Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

HOLTEN elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, étkező, előszoba

Igényes megjelenésű elemes bútorcsalád. A modern, magasfényű fehér színben csillogó bútorok fogantyú nélküli kivitelben készülnek. A fehér korpuszokat és ajtókat nagyszerűen egészítik ki a wotan tölgy fantázianevű famintázatú tetőlapok.

Leírás

A vitrines elemek üvegeit a LED-es hangulatvilágítás teszi még elegánsabbá. Az elemválasztékban találunk nappali bútorokat, nagy gardróbszekrényt, ágyat, éjjeli szekrényt, sokféle komódot, előszobai elemeket, de mégétkező szettet is. A Holten modern elemes bútorral szinte a lakás minden helyiségét berendezhetjük.

Elemválaszték >>

  • Márka: Black Red White
  • Minőségi lengyel bútorok
  • Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényelnek

A gyártóról...

A Black Red White egy lengyel bútorgyártó cég, amely főleg lakossági használatra tervez és gyárt bútorokat. A cég termékei között megtalálhatóak nappali bútorok, étkező bútorok, ágyak és hálószobabútorok, de kárpitos bútorok is. A BRW bútormárka jellemzően közepes árszegmenst céloz meg, a cég termékei pedig megbízható minőségűek és divatosak. A gyártás központja Lengyelország, de a termékek széleskörűen elérhetőek és népszerűek Európában és a világ más részein is. A bútorok többsége lapraszerelt, így könnyebben szállítható.

HOLTEN elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, étkező, előszoba

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!