Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

PORTO elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, étkező, előszoba

Szereted kombinálni a színeket? Válaszd a Porto bútorcsaládunkat nappalidba és élvezd a fehér fahatasú korpuszok, frontok és a sötétszürke larico fenyő tetőlapok kombinációját!

Modern, mégis otthonos megjelenésű elemes bútorcsalád. A divatos színű bútorelemek szinte bármilyen belső térbe jól illenek. Kis méretű, diszkrét fém fogantyúkkal készül, lábakon álló kivitelben.

Leírás

Az elemválasztékban találunk nappali és hálószoba bútorokat, fiókos komódokat, nagy gardróbszekrényt, ágyat, íróasztalt, éjjeli szekrényt, de még előszobafalat is. A Porto modern elemes bútorral berendezhetjük a nappalit, a hálószobát vagy akár az étkezőt, sőt még az előszobát is.

Elemválaszték >>

  • Márka: Black Red White
  • Minőségi lengyel bútorok
  • Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényelnek

A korábban rendelhető burlington tölgy szín már megszűnt, nem elérhető!

A gyártóról...

A Black Red White egy lengyel bútorgyártó cég, amely főleg lakossági használatra tervez és gyárt bútorokat. A cég termékei között megtalálhatóak nappali bútorok, étkező bútorok, ágyak és hálószobabútorok, de kárpitos bútorok is. A BRW bútormárka jellemzően közepes árszegmenst céloz meg, a cég termékei pedig megbízható minőségűek és divatosak. A gyártás központja Lengyelország, de a termékek széleskörűen elérhetőek és népszerűek Európában és a világ más részein is. A bútorok többsége lapraszerelt, így könnyebben szállítható.

PORTO elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, étkező, előszoba

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!