Veszprémi bútoráruház

Házgyári út 24.

Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

COLOMBUS elemes, tervezhető ülőgarnitúra

Letisztult formavilágú, elegáns megjelenésű ülőgarnitúra relax funkcióval és kivehető, áthelyezhető fejtámlákkal kiegészítve a kényelmes pihenésért. A praktikusság jegyében ágyneműtartóval és nyitható ágyfunkcióval kínáljuk.

Számtalan különböző tapintású szövettel rendelhető, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható gyerek- és kisállatbarát SoftClean® szövetekkel is!

Leírás

  • A képen látható modell mérete: 260 x 205 cm
  • Fekvőfelület mérete nyitott állapotban: 120 x 200 cm
  • Manuális relax funkció is kérhető a sarokelembe (dönthető háttámla)
  • Minőségi magyar termék
  • Moduláris felépítésű – méret és elrendezés tervezhető!

Elemenként bővíthető, így számtalan egyedi kívánságnak, méret igénynek megfelelően tudjuk megtervezni. Pl. rendelhető 3-2-1 összeállítás, “L” sarokváltozat kisebb vagy nagyobb méretben, “U” alak, 2 vagy 3 személyes kanapé, fotel is. Az ár a választott szövet(ek), funkciók, elrendezés függvényében változhat.

Most új, vízzel tisztítható SoftClean® szövetekkel és valódi bőr bevonókkal is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.) Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

COLOMBUS elemes, tervezhető ülőgarnitúra

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Rendeld meg időben, hogy Karácsonyra otthon legyen!

Bútoraink rendelési ideje 4-12 hét is lehet, gyártótól függően, ha az adott termék nincs raktáron.

Rendeld meg egyedi bútoraidat időben, hogy az ünnepek alatt már az otthonodban élvezhesd az új bútoraid nyújtotta kényelmet.