Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

COLOMBUS elemes, tervezhető ülőgarnitúra

Letisztult formavilágú, elegáns megjelenésű ülőgarnitúra relax funkcióval és kivehető, áthelyezhető fejtámlákkal kiegészítve a kényelmes pihenésért. A praktikusság jegyében ágyneműtartóval és nyitható ágyfunkcióval kínáljuk.

Számtalan különböző tapintású szövettel rendelhető, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható gyerek- és kisállatbarát SoftClean® szövetekkel is!

Leírás

  • A képen látható modell mérete: 260 x 205 cm
  • Fekvőfelület mérete nyitott állapotban: 120 x 200 cm
  • Manuális relax funkció is kérhető a sarokelembe (dönthető háttámla)
  • Minőségi magyar termék
  • Moduláris felépítésű – méret és elrendezés tervezhető!

Elemenként bővíthető, így számtalan egyedi kívánságnak, méret igénynek megfelelően tudjuk megtervezni. Pl. rendelhető 3-2-1 összeállítás, “L” sarokváltozat kisebb vagy nagyobb méretben, “U” alak, 2 vagy 3 személyes kanapé, fotel is. Az ár a választott szövet(ek), funkciók, elrendezés függvényében változhat.

Most új, vízzel tisztítható SoftClean® szövetekkel és valódi bőr bevonókkal is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

COLOMBUS elemes, tervezhető ülőgarnitúra

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!