Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

TYP58 boxspring ágy – többféle színben és méretben

Elegáns boxspring ágy (kontinentális ágy) tűzött fejvéggel, beépített rugós ágykerettel és fedőmatraccal. A beépített matrac megerősített bonellrugós kialakítású. Az ágy 2 db ágyneműtartóval rendelkezik.

A franciaágy fekvőfelületének mérete 3 féle lehet:

  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm
  • 180 x 200 cm

Leírás

Többféle színben! Magas kopásállóságú bútorszövetekkel.

  • világoskék
  • világos bézsesszürke
  • türkiz
  • sötétkék

Fekvőfelület magassága: 60 cm
Fejvég magasság: 120 cm
Matrac vastagság: 18 cm
Fedőmatrac vastagság: 5 cm

A boxspring ágyak jellemzője a robosztus felépítés mellett a magasabb fekvőfelület, így idősebbek és mozgásszervi problémákkal küzdők számára is kényelmesebbek ezek az ágyak. A boxspring technológia réteges felépítésű ágyat takar. A boxspring ágyak különlegessége, hogy maga az ágytest is rugókkal készül. A legfelsőbb réteg a fedőmatrac, vagy topper, amely néhány cm vastag és fokozza a kényelmet, ez érintkezik közvetlenül a test alakjával. Ezalatt többzónás hab- vagy rugós matrac kerül elhelyezésre, amely megfelelő rugalmasságot és alátámasztást biztosít. A drágább luxus boxspring ágyak általában dupla matraccal felszereltek. A dupla matrac miatt az ágy még magasabb, nehezebb, drágább és persze kényelmesebb is lesz. A nagyméretű fejtámlával felszerelt boxspring ágyakat vagy kontinentális ágyakat először 5 csillagos luxusszállodákban kezdték el használni, hogy minél nagyobb kényelmet nyújtsanak a vendégeknek.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

TYP58 boxspring ágy – többféle színben és méretben

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!