Veszprémi bútoráruház

Házgyári út 24.

Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

MÜNCHEN ágykeretek - többféle színben és méretben

Személyre szabható ágykeretek sokféle választható színben, kedvező árfekvésben. A fejvég betéteinek a színe választható, ezek még elegánsabbá teszik ezt az ágyunkat. Ágyneműtartós vagy ágyneműtartó nélküli kivitelben is.

Leírás

A München ágyaink kétféle kategóriában készülhetnek: laminált bútorlapból, vagy furnéros bútorlapból adott színre pácolva. A színválaszték személyesen áruházainkban megtekinthető.

Elérhető méretek:

  • 90 x 200 cm-es matrachoz (egyszemélyes ágy)
  • 160 x 200 cm-es matrachoz (franciaágy)
  • 180cm x 200 cm-es matracgoz

A fejvéget lehet kérni plexi betéttel, műbőrrel, vagy alumínium csíkkal, továbbá lehetőség van ágyneműtartós vagy anélküli kivitel megrendelésére. Monaco ágyainkhoz rendelhető pl. komód, illetve tolóajtós gardróbszekrény is, azonos színben.

Kiváló minőségű magyar bútor.

Áruházunkban minőségi matracok közül választhatod ki a megfelelőt.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.) Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

MÜNCHEN ágykeretek - többféle színben és méretben

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Rendeld meg időben, hogy Karácsonyra otthon legyen!

Bútoraink rendelési ideje 4-12 hét is lehet, gyártótól függően, ha az adott termék nincs raktáron.

Rendeld meg egyedi bútoraidat időben, hogy az ünnepek alatt már az otthonodban élvezhesd az új bútoraid nyújtotta kényelmet.