Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

KAIRO ágyneműtartós, kárpitozott franciaágy

302 200 Ft

Elegáns, letisztult stílusú franciaágy, erős farugós ágyráccsal, nagy méretű ágyneműtartóval. Igény szerint kiegészíthető éjjeli szekrénnyel, króm színű kocka vagy henger lábbal rendelhető, tetszőleges színben és szövettel.  

Elérhető több méretben:

  • 160*200 cm-es és
  • 180*200 cm-es matrachoz is.

Leírás

A feltüntetett ár I. szövetkategória választása esetén érvényes, a 160×200 cm-es fekvőf. franciaágyra. Az ár a választott kárpit, méret és extrák igénylése szerint változhat. Az ár matracot nem tartalmaz.

  • Befoglaló mérete (160*200 cm-es): 175*222 cm
  • Rendelhető számtalan szövettel, nagy színválasztékban
  • Akár vízzel könnyen tisztítható szövetekkel is!
  • Minőségi gázteleszkópos kialakítás, felnyílókeretes ágyrács
  • Akár vastagabb, nehezebb matraccal is könnyedén felnyitható az ágyneműtartó, a gázteleszkópos nyitási mechanikának köszönhetően

Az ágykerethez minőségi matracválaszték áll rendelezésre áruházainkban!

Megbízható minőségű magyar bútor.

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték megtekinthető áruházainkban.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

KAIRO ágyneműtartós, kárpitozott franciaágy

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!