Veszprémi bútoráruház

Házgyári út 24.

Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

NEPO PLUS elemes bútorcsalád - ifjúsági, hálószoba, nappali, előszoba, iroda

Kedvező árfekvésű bútorcsalád, letiszult és egyszerű formavilággal, széles elemválasztékkal a lakás szinte minden helyiségébe. Fő erőssége a magasfokú kihasználhatóság és a jó ár. Praktikus elemeivel berendezhető a gyerekszoba, a nappali, a hálószoba, de akár az előszoba vagy az iroda, dolgozószoba is (lásd képek).

Leírás

Színválaszték:

Kellemesen természetes és modern színekben – szinte minden otthonba jól illik!

 • sonoma tölgy (világos fahatású)
 • fehér (matt felület)
 • monastery tölgy (sötét fahatású)
 • sonoma tölgy korpusz – fehér frontok
 • fehér korpusz – sonoma tölgy frontok
 • fehér korpusz – monastery tölgy frontok
 • monastery tölgy korpusz – fehér frontok
 • sonoma tölgy korpusz – monastery tölgy frontok
 • monastery tölgy koprusz – fehér frontok

Elemválaszték >>

 • Márka: Black Red White
 • Minőségi lengyel bútorok
 • Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényelnek

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.) Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

NEPO PLUS elemes bútorcsalád - ifjúsági, hálószoba, nappali, előszoba, iroda

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Rendeld meg időben, hogy Karácsonyra otthon legyen!

Bútoraink rendelési ideje 4-12 hét is lehet, gyártótól függően, ha az adott termék nincs raktáron.

Rendeld meg egyedi bútoraidat időben, hogy az ünnepek alatt már az otthonodban élvezhesd az új bútoraid nyújtotta kényelmet.