Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

FERDINAND design kanapé

Modern kialakítású, fix design kanapé, mely a legújabb lakberendezési trendeket követi. 

Különleges, befelé lejtó karfáinak köszönhetően kényelmes nyugalmi helyzetet biztosít. Az alacsony háttámla fiatalos megjelenést ad a kanapénak.

Jelenleg egy mustársárga bársonyos szövettel megtekinthető, azonnal vihető keszthelyi áruházunkban. (lásd képek)

Rendelhető méretek:

  • 2 személyes kanapé változat: 171 cm széles
  • 3 személyes kanapé változat: 221 cm széles
  • fotel változat: 106 cm széles

Számtalan különböző tapintású szövettel rendelhető, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható AquaClean® szövetekkel is!

Leírás

A kanapé látványos fém lábakkal készül, vázszerkezete tömörfa és rétegelt lemez. A kényelem érdekében az ülőfelület magas minőségű rugalmas hideghab, a támlarészt pedig gumihevederre helyezett közepes rugalmasságú poliuertán habszivaccsal készíti a gyártó.

Számtalan szövettel, pl. vízzel könnyen tisztítható AquaClean® szövetekkel is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinhető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

FERDINAND design kanapé

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!