Comfort Line Bútoráruházak
Vásárlói Kártya Szabályzat

Utolsó frissítés dátuma: 2018.10.24.

A vásárlói kártyával a Comfort Line Bútoráruházak (Balogh Attila E.V., székhely: Keszthely, Martinovics u. 88/c., adószám: 74883268-2-40, a továbbiakban: Kibocsátó) szolgáltatásait és kedvezményeit veheti igénybe az alábbi feltételek szerint.

A vásárlói kártya rendszerünk lényege, hogy vásárlásai után Önnek egy meghatározott pontösszeget írunk jóvá, amennyiben ezt a fajta kedvezményünket igényli. A kártyán összegyűjtött pontokat bármely későbbi vásárlása során levásárolhatja a felhasználási feltételeink szerint. A kártyán lévő pontok konkrét Ft összegre kerülnek átváltásra a felhasználás során (1 pont = 1 Ft).

A Vásárlói Kártya a kiállítástól számított 6 hónapig 5% jóváírásra jogosít, melyet a vásárlás bruttó értékéből vonunk le.

Felhasználási feltételek:

 1. A kártya érvényessége: a kártya a legutolsó vásárlás napjától számított 6 hónapig érvényes alapesetben, amennyiben Ön előlegfizetéssel, rendelésre vásárol, úgy az összeg teljes rendezésétől számított 6 hónap. A kártya kibocsátója fenntartja a jogot, hogy a kártyák érvényességét pl. promóció keretében meghosszabbítsa.A kártya lejárta előtt 1 hónappal, ill. 3 nappal e-mailben értesítőt küldünk. A lejárat után a kártyán lévő pontösszeg elveszik, azt a későbbiekben nem tudja vásárlásra felhasználni. A vásárlói kártya lejárata után nem jogosít az 5%-os jóváírásra. Amennyiben vásárlói kártyája lejárt, ismételt vásárláskor kártyáját újra aktiváljuk, érvényességét 6 hónappal meghosszabbítjuk.
 2. A kártyán lévő pontösszeg készpénzre nem váltható.
 3. A kártyán lévő pontösszeg az áruházunkban megvásárolható vagy megrendelhető termékekre beváltható, beleértve a lakberendezési tárgyainkat is, a termék(ek) értékének max. 50%-áig.A kártyán lévő pontösszeg beváltható a már akciós termékeinkre is, de nem használható fel a TOP ÁR jelöléssel ellátott leárazott termékeinkre. A kártya által nyújtott kedvezmények nem összevonhatók a „Black Friday” promóciónkkal.
 4. Kártyáján külön alszámla alatt találja meg az ajándékkártya egyenlegét. A Kibocsátó fenntartja a jogot, hogy ajándékpontokat írjon jóvá a vásárlói kártyákon. Az ajándékpontok az aktuális promóció során megadott feltételekkel felhasználhatóak, amelyekről e-mailben tájékoztatjuk Önt.Az ajándék pontösszeg beváltható a már akciós termékeinkre is, de nem használható fel a TOP ÁR jelöléssel ellátott leárazott termékeinkre. A kártya által nyújtott kedvezmények nem összevonhatók a „Black Friday” promóciónkkal.
 5. A kedvezmény igénybevételéhez ill. pontösszeg jóváírásához a kártya felmutatása és a munkatársaink részére a kártya átadása lehet szükséges. Kérjük ne felejtse el magával hozni kártyáját!
 6. A kártyára a vásárlás után járó pontösszeg csak a termék árának a teljes rendezése után kerül feltöltésre.
 7. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy kártyáját akár ismerőseinek, barátainak, hozzátartozóinak is kölcsönadhatja. Ilyen esetekben ugyanúgy járunk el, mintha a kártya tulajdonosa személyesen vásárolna áruházunkban. Mindazonáltal a kártya tulajdonosa Ön marad.

A Kibocsátó fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatot és a felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A felhasználási feltételeink módosításával kapcsolatban e-mailben értesítjük Önt.

Bejelentkezés és ügyfélszolgálat:

Kártyájának aktuális egyenlegét, és a jelen vásárlói kártya szabályzat online formáját a következő linken is meg tudja tekinteni bejelentkezés után:

www.cardcloud.hu/bejelentkezes

A bejelentkezéskor használja a regisztrációnál megadott e-mail címét, és a kártyáján található PIN kódot. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal kérjük értesítse ügyfélszolgáltunkat. Amennyiben kártyája elveszik vagy meghibásodik, kérjük értesítse ügyfélszolgálatunkat. A kártyát érintő eseményekről automatikus email értesítőket küldünk.

Ügyélszolgálat elérhetősége: info@comfortbutor.hu

Ajándék jóváírások:

 • Amennyiben Ön a vásárlói kártyáján szereplő néven értékelést ír a hivatalos Facebook oldalunkra, vagy a Google-ban áruházaink adatlapjára, úgy a kártyáján értékelésenként 1.000 pont kerül jóváírásra (összesen max. 3.000 pont).
 • Amennyiben Ön a vásárlói kártyáján szereplő néven a hivatalos Facebook oldalunkra egy rövid leírással, véleménnyel feltölt, vagy e-mailben elküld nekünk egy vagy több képet a megvásárolt termékekről, akkor a kártyáján egyszeri alkalommal 1.000 pont kerül jóváírásra.
 • Amennyiben Ön ismerősének ajánlja áruházunkat, úgy az Ön vásárlói kártyáján minden alkalommal, amikor ismerőse 25.000 Ft felett vásárol és az Ön nevére hivatkozik, 1.000 pontot írunk jóvá.

Kérjük egy rövid üzenetben értesítsen minket a fentiekről a Facebookon vagy emailben, hogy semmiképp se felejtsük el Önnek jóváírni az ajándék pontösszeget.

Elfogadóhelyeink és elérhetőségek:

COMFORT LINE BÚTORÁRUHÁZAK

 • 8200 Veszprém, Házgyári út 24.
 • 8360 Keszthely, Martinovics u. 88/c. (a Stop Shoppal szemben)

Weboldal: https://comfortbutor.hu
Facebook oldal: https://facebook.com/comfortbutoraruhaz/
Központi e-mail cím: info@comfortbutor.hu

Adatkezelési tájékoztató:

A Kibocsátó tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a vásárlói kártya programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelési szabályzat a következő linken elérhető elektronikus formában: https://comfortbutor.hu/adatkezeles/. Kérésre postázzuk Önnek az aktuális adatkezelési szabályzatunk nyomtatott verzióját is.

A Felhasználó a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a Kibocsátó kezelje, minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre. A Felhasználó a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával kijelenti, hogy az adatkezelési szabályzatot megismerte és elfogadta.

Kérésre a Kibocsátó az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését. A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik.

Bútor választékunk

Kövess minket az instagramon

[instagram-feed]