Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

TATJANA ágyneműtartós boxspring franciaágy

388 900 Ft

Prémium minőségű ágyneműtartós, kárpitozott boxspring franciaágy, beépített táskarugós matraccal, és igény szerint fedőmatraccal. Látványos dizájn, karakteres és elegáns fejvég, modern technológia és aprólékos kivitelezés jellemzi a TATJANA franciaágyunkat.

  • Fém vagy fa lábakkal is rendelhető
  • Az ágyneműtartó két részben nyílik, és oldalról nyitható (oldalnyílós)

Elérhető méretek:

  • 180 x 200 cm fekvőfelülettel
  • 180 x 200 cm fekvőfelülettel

6 cm-es fedőmatraccal ajánljuk a maximális kényelem érdekében, mely könnyedén felveszi a test alakját és egy plusz komfortrétegként szolgálja a pihentető alvást.

Leírás

Az ár a választott fejvég, méret , funkciók függvényében változik. A feltüntetett ár a 160×200 cm-es fekvőfelületű franciaágyra vonatkozik. Az ár tartalmazza a beépített táskargós matrac, ágyrács, ágyneműtartó árát is.

Színválaszték:

  • sötét bézs
  • púder rózsaszín
  • indigókék

A fejvég magassága 127 cm.

A beépített matrac felépítése:

Bükkfa + falemezes tartószerkezet, 14 cm-es táskarugós (zsákrugós) réteg, melyet 7 cm-es oldalsó hideghab tartóréteg fog közre, felül egy 2 cm vastagságú rugalmas hideghab réteg, majd poliészter huzat és matrachuzat. Felül egy kb. 6 cm-es hideghab fedőmatrac található, amely lezipzározható matrachuzattal rendelkezik. A fedőmatrac használata az ágy kialakítása miatt javasolt, és a jótállás feltétele.

Két részből álló ágytest:

Az ágyneműtartó két részből áll és oldalról nyílik, így külön-külön pakolható, valamint nagy tárolóhelyet biztosít. A két részből álló váz nagy könnyebbséget jelent a szállításban, ezáltal emeletekre, szűk folyosós épületekbe is god nélkül bevihető az ágy.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

TATJANA ágyneműtartós boxspring franciaágy

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!