Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

FRANCIAÁGY ágyneműtartóval - több méretben és színben!

Gázrugós, ágyneműtartós, fém felnyílókeretes, fémrácsos franciaágyak több méretben és színben. Magas minőségű magyar termékek.

A nyitást segítő gázrugóval akkor is könnyedén nyitható az ágykeret, ha egy vastagabb, nehezebb matraccal használjuk. A széles színválasztéknak köszönhetően úgy választható meg a fejvég és az ágytest színe, hogy az a legjobban passzoljon a megálmodott hálószobába.


 • 140*200 cm-es matrac mérethez:
  most csak 183.800.-
 • 160*200 cm-es matrac mérethez:
  most csak 189.500.-
 • 180*200 cm-es matrac mérethez:
  most csak 205.600.-

Több színben rendelhető! Rövid 2-3 hetes rendelési idővel rendelhető tetszőleges színben. Kiállítva megtekinthető áruházunkban. Az ágyakhoz azonos stílusban komplett hálószoba berendezést, szekrényeket és elemes bútorokat tudunk ajánlani.

Áruházunkban széles matracválasztékkal várunk, kedvező árakon!

Leírás

Választható színek:

A fejvég felső része, és az ágytest választható azonos színben, vagy különböző színben is.

 • Spanyol tölgy
 • Bükk
 • Goldcraft tölgy (feláras szín)
 • Admirál dió (feláras szín)
 • Világos sonoma tölgy
 • Világos bükk
 • Kőszürke (feláras szín)
 • Prégelt fehér

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

FRANCIAÁGY ágyneműtartóval - több méretben és színben!

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.