Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

AZTECA TRIO elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, előszoba, étkező

Különleges, extravagáns megjelenésű bútorcsalád. A modern, magasfényű fehér színben csillogó bútorok fogantyú nélküli kivitelben, süllyesztett markolatokkal készülnek. A keskeny, kerekített vonalvezetésű dekorbetétek kérhetőek szintén fényes fehér, wenge vagy fényes fekete színben.

Leírás

A vitrines elemek üvegeit a LED-es hangulatvilágítás teszi még elegánsabbá. Az elemválasztékban találunk nagy gardróbszekrényt, ágyat, éjjeli szekrényt, sokféle komódot, előszobai elemeket, de még íróasztalt és étkezőasztalt is. Az Azteca Trio modern elemes bútorral szinte a lakás minden helyiségét berendezhetjük.

Elemválaszték >>

  • Márka: Black Red White
  • Minőségi lengyel bútorok
  • Lapra szerelt termékek, összeszerelést igényelnek

A gyártóról...

A Black Red White egy lengyel bútorgyártó cég, amely főleg lakossági használatra tervez és gyárt bútorokat. A cég termékei között megtalálhatóak nappali bútorok, étkező bútorok, ágyak és hálószobabútorok, de kárpitos bútorok is. A BRW bútormárka jellemzően közepes árszegmenst céloz meg, a cég termékei pedig megbízható minőségűek és divatosak. A gyártás központja Lengyelország, de a termékek széleskörűen elérhetőek és népszerűek Európában és a világ más részein is. A bútorok többsége lapraszerelt, így könnyebben szállítható.

AZTECA TRIO elemes bútorcsalád – nappali, hálószoba, előszoba, étkező

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!