Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

MODULO tervezhető étkező bútorok, tálalók

Prémium étkező bútorok, igényes, tervezhető kivitelben. Minőségi magyar bútorok, 5 év garanciával. Innovatív tervezőprogram segítségével dolgozunk, látványterv alapján rendeljük meg számodra a kért bútor összeállítást.

Leírás

Megálmodod. Megtervezed. Megvalósítjuk. Modulo.

Szeretnéd ha a lakásod minden helyiségében ugyanolyan stílusú bútorok lennének? Vagy szereted, ha nem vagy korlátok közé szorítva és magad állíthatod össze a szekrényeidet és egyéb bútorelemeidet? Akkor a Modulo rendszerét Neked találták ki!

Miben más a Modulo a többi bútorcsaládhoz képest?

  • A lakás minden helyiségébe kínál megoldásokat az előszobától a hálószobáig
  • A bútorelemek 5 féle színben kombinálhatóak szabadon
  • Magasságában építhető, tehát Te magad tudod eldönteni, hogy alacsonyabb vagy magasabb kivitelt szeretnél
  • A fogantyúk pozícióját szintén Te tudod meghatározni

Jó, jó, de nem tudod elképzelni hogyan is fog kinézni amit megálmodtál? A Modulo erre is kínál megoldást. Tervezőprogram segítségével, színesben, méretarányosan össze tudjuk állítani elképzeléseidet.

További előnyei a Modulo bútoroknak

  • 5 év gyártói garancia
  • magyar bútorok
  • magas minőségű kivitelben készül
  • minden fiókos elem önbehúzós fiókcsúszóval
  • rövid gyártási idővel rendelheted meg

A lehetséges színek: admirál dió, goldcraft tölgy, matt fehér, kőszürke, világos sonoma tölgy

A Modulo elemeivel hálószoba, nappali, előszoba, babaszoba, étkező, ifjúsági háló-és nappali is berendezhető.

MODULO fakeretes tálalószekrények – PDF elemlista

MODULO alukeretes tálalószekrények – PDF elemlista

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

MODULO tervezhető étkező bútorok, tálalók

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.