Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

FLORENCE ülőgarnitúra - kanapé, fotel, 3-2-1, stb.

A klasszikus forma szerelmeseinek. Gyönyörű, ívelt formák és dekoratív varrások teszik vonzóvá ezt a többfunkciós ülőgarnitúrát, mely 3-2-1 vagy 3-1-1 változatban is megvásárolható. 

Szövet és valódi bőr kárpitokat is készítünk. Különlegessé tehetjük az opcionális fa díszítéssel, amit többféle színben is kínálunk. A háromrészes elem két személyes bonelle rugós ággyá alakítható, az ágytartó a kanapé alá kerül.

Minőségi magyar bútor.

Leírás

 • természetes bőr bevonóanyag katalógusból választható
 • szövet katalógusból választható
 • az ülés tartószerelése bonell – farugó
 • az ülés tartószerelése hullámrugó
 • az ülés párnázata PUR hab és PE vatta
 • a támlapárna lágy kárpitozású PUR hab és PE vatta

Sokféle elegáns szövet bevonóval, akár fabetéttel és mintás kárpittal is!


Méretei:

 • Két karos háromüléses kanapé: 185x96x92 cm
  fekvőfelület nyitott állapotban: 190×145 cm
 • Egykaros kétszemélyes kanapéágy:144x96x92 cm
 • Fotel: 92x90x92 cm

Méretek sorrendben: szélesség / magasság / mélység.

A kép illusztráció, a szövetválaszték személyesen áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

FLORENCE ülőgarnitúra - kanapé, fotel, 3-2-1, stb.

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.