Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

Akció!

AMANDA prémium kanapéágy és fotelágy

279 800 Ft

Keskeny karfás kanapé, mely könnyedén ággyá alakítható.

Prémium ágyszerkezettel készül, vastag és kényelmes matraccal, így mindennapos alvásra is jó szívvel ajánljuk.

Elérhető fotelágy és “L” alakú sarokkanapé változatban is!

A keskeny karfáinak köszönhetően a helyigénye kisebb, a karfák nem foglalnak sok helyet. Nagy méretű fekvőfelületet kapunk. Az “L” alakú változat felnyílós ágyneműtartóval is rendelkezik.

Rendelhető fix kivitelben is (ágyfunkció nélkül).

Számtalan különböző tapintású szövettel rendelhető, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható AquaClean® szövetekkel is!

Leírás

Keszthelyi áruházunkban jelenleg egy divatos, szürke színben kiállítva. A kiállított modell akciós áron akár azonnal elvihető. A feltüntetett kedvezményes ár a keszthelyi áruházunkban kiállított modellre vonatkozik.

Választható elrendelések és méretek:

Vízzel könnyen tisztítható AquaClean® szövetekkel is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinhető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

AMANDA prémium kanapéágy és fotelágy

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!