Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

INFO STYLE – tolóajtós gardróbok 33 féle fotóval

Egyedi gardróbcsalád látványos, hangulatos, nagyméretű fotós tolóajtókkal, LED-es belső megvilágítással.

Kétféle méretben elérhető:

  • 2 tolóajtós kivitel – 2 szekciós belső elrendezés – 160 cm szélesség
  • 3 tolóajtós kivitel – 3 szekciós belső elrendezés – 239 cm szélesség

A belső elrendezés variálható, fiókokkal egészíthető ki. Az optimális vertikális helykihasználás érdekében alsó és felső magasító elemekkel is rendelhető, így jobban kihasználható a helyiség belmagassága is, és több tárolóhelyet kapunk.

A szekrények magassága 203 cm, ehhez a fiókos alsó magasító elem +30 cm-t, a felső tolóajtós magasító elem +60 cm-t tud hozzátenni.

Minőségi kialakítás, magyar termékek.

A LED-es fénycsíkok megvilágítják a szekrény belsejét. Ezzel a praktikus megoldással könnyebben átláthatjuk a polcok, fiókok, akasztós részek tartalmát.

A fotók között találunk állatos és természetközeli témákat, tájképeket, nagyvárosi vagy éppen tengerparti látképeket, 3D hatású grafikákat, de közeli mintákat is – pl. virágok, levelek, nonfiguratív motívumok.

Leírás

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

INFO STYLE – tolóajtós gardróbok 33 féle fotóval

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!