Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

9 látványos Halloween-i lakásdekorációs ötlet

halloweeni lakásdekorációs ötletek

1. Változatos töklámpások

A faragott töklámpások a késő őszi, novemberi otthoni dekoráció legnépszerűbb darabjai. A sötét őszi időben mosolygó, vicsorgó tökfejek vicces, vidám vagy akár ijesztő hangulatot árasztanak. Gyerekekkel is egyszerűen elkészíthetjük ezeket, amit a csemeték nagyon is élveznek a legtöbbször.

Engedjünk teret a kreativitásnak! Remek móka a tökfaragás, töklámpások elkészítése.

töklámpások halloween

2. Őszi koszorúk természetes anyagokból

Felhasználhatjuk a természetben talált őszi színekben pompázó, vöröses-sárgás leveleket. Így természetes, rusztikus hatású lakásdekorációt készíthetünk dísztökökből, levelekből, őszi termésekből.

Ezekkel díszíthetjük a beltereket, a bejárati ajtót vagy akár a teraszt, erkélyt, ablakpárkányt is.    

lakásdekoráció őszi koszorú

3. Mécsesek és asztali dekorációk

A beltéri díszítésben késő ősszel kiemelt szerepet kaphatnak a mécsesek, gyertyák. Készíthetjük ezeket akár saját kézzel is! Az alábbi képen egy egyszerű összeállítást látunk falappal, dísztökkel és üvegmécsessel. Feldobhatjuk ezt más ajándéktárgyakkal is – pl. a képen a kis tököt formázó, ruhaanyagokból készült “csomag”.

őszi lakberendezési ötletek

4. Dísztökök minden mennyiségben

Ha november, akkor tök. A halloweeni dekorációk elengedhetetlen és látványos elmei a különböző méretű, formájú, színű dísztökök.

Ezeket bátran egészítsük ki, párosítsuk színes falevelekkel, üvegekkel, növényekkel, ha szeretnénk, hogy az otthonunkban is megjelenjen a páratlan késő őszi hangulat.

lakásdekoráció látványos novemberi

5. Barátságos ajándéktárgyak

Manapság már az ajándékboltokban, nagyáruházakban is rengeteg féle dekorációt lehet kapni. Így gyorsan és könnyedén tudunk barátságos, őszi hangulatot varázsolni a lakásban.

A borongós, hideg őszi időben használjunk meleg színeket, a sárga, a barna, a bézs, narancs, bordó árnyalatait. Szintén jól jönnek a hangulatos állólámpák, asztali lámpások, mécsesek, ha meghitt atmoszférára vágyunk.

lakásdekoráció dísztökökkel

6. Őszi illatok és termések a konyhában

A konyhánkban is könnyedén őszi hangulatot varázsolhatunk a dísztökök, termések segítségével. A finom őszi sütemények, kalácsok illata pedig csak fokozza a meghitt, idilli lakásbelsőt.

Gyerkőcökkel szuper program lehet az őszi természetjárás, kirándulás. Ha a meleg ruha megvan, akkor nekiindulhatunk összegyűjteni az őszi vadgyümölcsüket, terméseket. Ilyenek lehetnek a galagonya, a kökény, a csipkebogyó, a dió és a természetes dekorációs alapanyagok, pl. vadgesztenye, tobozok, különböző növények színes, lehulló levelei.

november konyha lakberendezés

7. További tökös ötletek

A fantáziánknak csak a képzelet szab határt. A töklámpásokat kedvünkre bonyolíthatjuk, ahogy azt az alábbi példa is mutatja.

Egyszerűen muszáj volt ezt is megosztanunk, annyira ötletes. A szó szoros értelmében “tök-lámpásokról” van szó. 🙂

töklámpások

8. Kosár szárított gyümölcsökkel, terményekkel

Nem feltétlenül kell túlbonyolítanunk a lakásdekorációt. Gyakran a legegyszerűbb ötletek is nagyon látványosak, mint pl. az alábbi kosárka a doányzóasztalon.

Az alábbi enteriőrben az erős királykék és a narancs színei kiválóan harmonizálnak az őszi dekoráció sárga tökjével és az illatos szárított gyümölcsökkel, aranyozott tobozokkal.  

őszi tál dekoráció

9. Papírformák beltérre és kültérre

Vannak, akik igazán szeretnek dekorációkat készíteni, és nem riadnak meg akkor sem, ha ehhez a saját kezüket is használni kell.

Egy újabb ötlet nekik, a különböző papíralapú dekorációk, hajtogatott vagy kivágott formák készítése (pl. tökök, falevelek, denevérek vagy madarak). Gyerekekkel is szuper program lehet a papírdekorációk készítése, ami fejleszti a kézügyességet és segíti a koncentrációt.

halloween lakásdekoráció papírból

További lakberendezési tippek, rendszeresen a blogunkon! Ha érdekel a lakberendezés kövess minket az Instagramon, vagy a Pinteresten is!

Képek:

Pinterest
Archzine.it interior design
Sokszínű vidék
Southern Living
Napi Boldogság
Laura Lily

Bútor választékunk

Kövess minket az instagramon

[instagram-feed]

Megosztás:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nézd meg ezt is!

Kapcsolódó bejegyzések

Kínálatunk új elemes bútorokkal bővült

Örömmel jelentjük be, hogy kínálatunk új elemes nappali és hálószoba bútorokkal bővült. A megbízható minőségű magyar termékek már megtekinthetőek Keszthelyi áruházunkban kiállítva. A bútorokra 5

matrac kiválasztása aludjak jobban

10+1 Tipp a jobb alvásért

Aludj jobban, legyél boldogabb, produktívabb és energikusabb egész nap! Miért lesz jobb az életminőséged, ha megtanulod azt, hogy hogyan aludj úgy, mint egy csecsemő? Tudjuk,

comfort line 2019 évértékelő

Ilyen volt a 2019-es évünk

Bár nehéz, de azért megpróbáljuk összefoglalni röviden…😄 1. Új bőr ülőgarnitúrák és prémium szövetválaszték 2019-ben nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy van igény az igényesebb lakberendezésre és