Törzsvásárlói kártyánk

Vásárolj több ezer Ft-tal olcsóbban

A Comfort Line Bútoráruházak V.I.P. vásárlói kártya egy olyan egyedi lehetőség, amit azért vezettünk be, hogy visszatérő vásárlóinknak, prémium ügyfeleinknek egy többletszolgáltatást nyújtsunk.

Vásárlói kártyánk jelentős plusz kedvezményeket tesz elérhetővé.

Ennek köszönhetően a kártya tulajdonosai akár több ezer - több 10.000 Ft-ot is megtakaríthatnak egy-egy nagyobb bútor vásárlás alkalmával.

comfort line vásárlói kártya

Milyen előnyei vannak a Comfort Line törzsvásárlói kártyának?

  • Jóváírás a vásárlások után, amelyet így később le lehet vásárolni, fel lehet használni bútorokra és más lakberendezési tárgyakra
  • Extra kedvezmények: a kártya akár több 10.000 Ft-os megtakarítást is lehetővé tesz egy nagyobb vásárlásnál
  • Ajándékpont lehetőségek: konkrét összeget írunk jóvá, ha vásárlóink ajánlanak bennünket ismerőseiknek vagy online
  • Hozzáférés a zárt csoportunkhoz és különleges ajánlatainkhoz elsőként: garantáljuk, hogy a kártyás ügyfeleink nem maradnak le a legjobb ajánlatainkról, akcióinkról!

Hogyan juthatsz hozzá a kártyához?

A VIP kártya lehetőségről az áruházainkban tudsz érdeklődni. Minden 250.000 Ft feletti vásárlás esetén vásárlói kártyát adunk ajándékba.

Bármilyen kérdés esetén szintén fordulhatsz hozzánk központi, ügyfélszolgálati email címünkön (info@comfortbutor.hu), vagy a Facebook oldalunkon üzenetben.

Kártya tulajdonosaink részére

Érdeklődés és ügyfélszolgálat meglévő vásárlói kártya esetén: info@comfortbutor.hu

Aktuális kártya szabályzatunk és a felhasználási feltételeink a rendszerbe történő bejelentkezést követően érhetők el, a kártyával rendelkező ügyfeleink számára.

Az aktuális egyenleg ellenőrzéséhez, a kártyát érintő eseményekhez, a kártya szabályzat eléréséhez az online rendszerbe történő bejelentkezés szükséges. A bejelentkezéshez szükséges adatok: a regisztrációnál megadott email cím, és a kártya hátoldalán található 4 jegyű PIN kód. A bejelentkezéshez szükséges link szintén a kártya hátoldalán található.