Ülőgarnitúra kínálatunk

További prémium ülőgarnitúrák

Mutatós, egyedi stílusú prémium ülőgarnitúráink egy részét külön oldalon találod. Nézd meg ezeket is, ha valami igazán különleges, luxus ülőgarnitúrát, vagy kanapét keresel!

Kínálatunkban egyaránt találsz ülőgarnitúrákat, sarkokat, személyre szabható és egyedi garnitúrákat. A kárpitos bútor kiválasztása során mérlegeljük, hogy mennyi helyünk van, milyen stílust szeretnénk. Persze az sem lehet utolsó szempont, hogy kényelmes és praktikus legyen.

A modellek gyakran többféle kivitelben is kaphatóak és számtalan szövettel választhatóak. Vannak teljesen egyedi, és a jól bevált, megszokott elrendezéseink is pl. sarok, 3-2-1, U-alak, stb.

A sarokkanapék és az ülőgarnitúrák nagyobb része ágyazható is, azonban sok különbséget találunk az ágyszerkezet és az ágyneműtartó kialakításában, nagyságában. Olyan speciális modelleket is találsz nálunk, melyek extrákkal vannak felszerelve: üveg polcok, LED világítás, speciális tároló rekeszek, italtartó, USB csatlakozó, vagy más extra kényelmi funkciók pl. elektromos ülésbeállítás, dönthető támlák, lábtartó.