Sarokgarnitúrák és Sarokkanapék

Elemekből Összeállítható Ülőgarnitúrák

U-alakú Ülőgarnitúráink

3-2-1 és Egyéb Elrendezésű Ülőgarnitúráink

További Prémium és Bőr Ülőgarnitúráink

Derien: A modellünk íves vagy szögletes hátú sarokelemmel, és íves kanapé megoldásokkal is eleganciát sugall. Aki ülőgarnitúrájába ágyszerkezetet is szeretne, a vendégágy és az állandó fekvésre alkalmas szerkezet közül választhat, a szekciós elemekkel pedig kedvére alakíthatja tovább az összeállítást. Széles szövetválaszték! Kanapé változatban is.
vitality-fotelek
Milana_Marocco

Kínálatunkban egyaránt találsz ülőgarnitúrákat, sarkokat, személyre szabható és egyedi garnitúrákat. A kárpitos bútor kiválasztása során mérlegeljük, hogy mennyi helyünk van, milyen stílust szeretnénk. Persze az sem lehet utolsó szempont, hogy kényelmes és praktikus legyen.

A modellek gyakran többféle kivitelben is kaphatóak és számtalan szövettel választhatóak. Vannak teljesen egyedi, és a jól bevált, megszokott elrendezéseink is pl. sarok, 3-2-1, U-alak, stb.

A sarokkanapék és az ülőgarnitúrák nagyobb része ágyazható is, azonban sok különbséget találunk az ágyszerkezet és az ágyneműtartó kialakításában, nagyságában.

Olyan speciális modelleket is találsz nálunk, melyek extrákkal vannak felszerelve: üveg polcok, LED világítás, speciális tároló rekeszek, italtartó, USB csatlakozó, vagy más extra kényelmi funkciók pl. elektromos ülésbeállítás, dönthető támlák, lábtartó.