Ülőgarnitúra kínálatunk

Megbízható minőségű ülőgarnitúrák, igényes és praktikus kialakítású sarokgarnitúrák, kanapék, fotelek a Comfort Line Bútoráruházak kínálatában

Sarokgarnitúrák

Változatos stílusú sarokülő garnitúrák, sarokkanapék. Mindegyik modellünk széles szövetválasztékkal rendelhető (kivéve kifutó termékeink)! Ülőgarnitúráink ára a választott szövet(ek), funkciók (pl. ágyazhatóság, ágyneműtartó, állítható karfák, extra funkciók, stb.), kivitel függvényében változik. Árainkról érdeklődj áruházainkban, vagy kérd ajánlatunkat elérhetőségeinken!

U alakú ülőgarnitúrák

Nagyobb méretű és praktikus U alakú "U-form" ülőgarnitúrák. Mindegyik modellünk széles szövetválasztékkal rendelhető (kivéve kifutó termékeink)! Ülőgarnitúráink ára a választott szövet(ek), funkciók (pl. ágyazhatóság, ágyneműtartó, állítható karfák, extra funkciók, stb.), kivitel függvényében változik. Árainkról érdeklődj áruházainkban, vagy kérd ajánlatunkat elérhetőségeinken!

3-2-1 és más elrendezésű & elemes garnitúrák

Számos ülőgarnitúránk kérhető 3-2-1-es elredenzéssel is. Sarokgarnitúráinkhoz sokszor fotel vagy puff rendelhető azonos stílusban. Elemes ülőgarnitúráink lehetővé teszik, hogy egyedi kialakítással, változó méretben, funkciókkal, szövetekkel állítsuk össze a neked megfelelő ülőgarnitúrát! Kérd ajánlatunkat személyesen vagy elérhetőségeinken. Ülőgarnitúráink ára a választott funkciók, kivitel, szövet(ek) függvényében változik. 

Kínálatunkban egyaránt találsz ülőgarnitúrákat, többféle sarokkanapét, személyre szabható és egyedileg összeállítható elemes ülőgarnitúrákat. Hogyan válasszuk ki a megfelelő garnitúrát? A kárpitos bútor kiválasztása során mérlegeljük, hogy mennyi helyünk van, milyen stílust szeretnénk. Persze az sem lehet utolsó szempont, hogy kényelmes és praktikus legyen. Ezért érdemes személyesen is kipróbálni, az üléskomfort, ágyazhatóság, egyéb funkciók miatt.

A modellek gyakran többféle kivitelben is kaphatóak és számtalan szövettel választhatóak. Vannak teljesen egyedi, és a jól bevált, megszokott elrendezéseink is pl. "L" alakú sarkok, 3-2-1, U-alak stb.

A sarokkanapék és az ülőgarnitúrák nagyobb része ágyazható is, azonban sok különbséget találunk az ágyszerkezet és az ágyneműtartó kialakításában, nagyságában. Nem mindegyiket javasoljuk mindennapi alvásra, de ilyen modelljeink is vannak - vendégágyként viszont kielégítően funkcionálnak.

Olyan speciális modelleket is találsz nálunk, melyek extrákkal vannak felszerelve: üveg vagy fa polcok, LED világítás, speciális tároló rekeszek, italtartó, USB töltő csatlakozó, vagy más extra kényelmi funkciók pl. elektromos ülésbeállítás, dönthető támlák, lábtartó, relax funkció, táskarugós ülő- és fekvőfelület.

Kapcsolódó termékek

Elemes nappali bútorok, szekrénysorok

Kanapék és fotelek

Dohányzó és kávés asztalok

Ülőgarnitúra, sarokgarnitúra webáruház