Prémium bútor kínálatunk

Válogatás egyedi, prémium bútoraink közül. Luxus bútor kollekciók.

Carmina bútor kollekció


A mediterrán hagyomány és a modernitás ötvözete

A Carmina termékcsaládot a hagyományok, a 20. század meghatározó lakberendezési stílusai és a modern mediterrán lakberendezés inspirálta. Mindez a skandináv bútorokra jellemző egyszerűséggel, minimalizmussal és funkcionalitással keveredik. Különleges, nem hétköznapi formák jellemzik; finom színeivel egyedi és páratlan, és garantáltan kellemes hangulatot sugároz.


Severino ülőgarnitúra

Erőteljes, de mégis finom, részletekben gazdag megjelenés, könnyed francia és romantikus stílusjegyek. Severino ülőgarnitúránk hangsúlyosan uralja a teret, meghatározza a nappali hangulatát.


Santorini ülőgarnitúra

Modern és mégis kifinomult. Extra ülőkomfort, állítható támlák és az elektromos RELAX funkció felelnek azért, hogy minden hétköznapod kivételesen kényelmessé válhasson. Prémium ülőgarnitúránk a nappalid egyedi dísze lehet – valódi luxusfelszereltséggel. Mogyoró színben akár azonnal a tiéd lehet, raktárról.

Carla bútor kollekció


Aprólékosan kidolgozott részletek, keleties művészet

A Carla termékcsalád a keleti művészeti hagyományok, ősi kultúrák örökségére hagyatkozik – a tervező mindezt modern formákkal, nagy tükrös és üvegfelületekkel ellensúlyozza. A mutatós, szögletes formákat a részletekben íves vonalvezetés teszi lággyá. Kollekciónk a Kelet és a Nyugat találkozását testesíti meg, így páratlan dísze lehet otthonunknak.


Chiara kanapé

Elegánsan ívelt formák, kellemes tapintás. Kanapénk kézzel készül, kiváló minőségben. Ideális nagy méretű és világos nappaliba, szögletesebb vonalvezetésű corpus bútorok mellé, akár loft vagy industrial környezetbe.


Vincenzo bútor kollekció


Színek és formák inspiráló kavalkádja

Vincenzo bútorcsaládunk változatos formáival, néhol merész színeivel egy nyüzsgő mediterrán városkára emlékeztet. A régi és az új keveredése izgalmas hangulatot, barátságos, pezsgő és fiatalos atmoszférát eredményez – akár egy régi olasz vagy francia téglalakás, caffetteria báját tapasztalhatjuk meg.


Athen kanapé és fotel

Az Athen kanapé és a hozzá illő fotel karakteres vonalaival, rombuszokhoz hasonló mintázatával, fa lábaival egy modern városi lakás nappalijának fő attrakciója lehet. 


Dolores kanapé

Kellemes, finom megjelenésű kanapé, a párnákon keleties motívumokkal. Kerekített formáival egy elegáns, otthonos lakás kényelmes bútordarabja lehet. Ideális olvasáshoz, pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Parma bútor kollekció


Rusztikus hatások, pasztell színekkel

A fa és kő anyagmintázatok hangsúlyozása, a részletekre való odafigyelés, kifinomult szín és átgondolt anyaghasználat jellemzi Parma bútor kollekciónkat. Stílusában egy észak-olasz alpesi vadászház vidékies jellegét, Toscana mediterrán kúriáinak könnyedségét és a német precizitást, kidolgozottságot ötvözi.


Genova ülőgarnitúra

Kellemes, terrakottába hajló színösszeállítás, látványos fa berakások, kényelem és harmónia jellemzi Genova ülőgarnitúránkat. Robosztus darabjai a könnyed mediterrán lakberendezési hagyományt követik, amit a tervező határozott, angolos eleganciával tett különlegesebbé.


Guido ülőgarnitúra

Guido ülőgarnitúránknál még inkább érvényesülnek a modernebb, északibb lakberendezési hatások is. A fotel és a kanapé divatos, merész színhasználata és vonalvezetése kétségtelenül fiatalos, trendi hatást kelt.


Paris bútor kollekció


Színes, trendi, nagyvárosi – posztmodern kivitelben

Paris bútor kollekciónk a francia vagy német nagyvárosok haladó szellemű lakberendezési trendjeire épít. A 60-as és 70-es évek formái újratöltve, posztmodern és minimalista irányultsággal fűszerezve köszönnek vissza. Színes, fiatalos hangulat jellemzi ezeket a bútorokat, amit merész és változatos lakberendezési tárgyakkal tehetünk méginkább egyedivé.


Bellagio ülőgarnitúra

Egyszerűbb, sallangoktól mentesebb ülőgarnitúra. Észak-amerikai és 20. századi európai hatások – ugyanakkor a precíz, részletgazdag kidolgozottság itt is megmutatkozik. Egy magas belmagasságú, városi vagy vidéki ház, polgári lakás tetszetős darabja lehet.


Flamenco ülőgarnitúra

Letisztult, elegáns, nem túlhangsúlyozott ülőgarnitúra, amit a jól ismert retro formavilág és az ezzel párosuló háromszög motívumokból álló, speciális varrásminta tesz érdekessé. Skandináv egyszerűség, észak-amerikai formavilág jellemzi, de mégis van benne valami spanyolos szenvedély.


Marabella sarok

Az 50-es évek nyugat-európai lakberendezése – egy kis retró, modern anyagokkal és kreativitással fűszerezve a lakásban, élénk színekkel kiegészítve, egészen páratlan urbánus légkört eredményez.


Arielle sarok

Stílusos sarok, romantikus, kissé rusztikus, könnyed provance-i megjelenés. Kellemes szín összeállításokban elérhető. Harmonikusan összeválogatott mintás párnáival egy tágas nappali központi eleme lehet.

Traviata nappali kollekció


Páratlan neobarokk elegancia

Díszes formák, aprólékos kidolgozottság, dinamikus tervezés és kitűnő anyaghasználat jellemzi a pompás Traviata kanapét és fotelt. A dekoratív és látványos bútorok a 17-18. századi Európa főnemesi családjainak palotáit és pazar kastélyait idézik.


Giulietta ülőgarnitúra

Giulietta ülőgarnitúránk darabjait a fantasztikus, merész, már-már extravagáns színvilág és a klasszikus tűzésvonalak teszik jellegzetessé. Olyan dísze lehet a nappalinknak, amely senkit sem hagy hidegen, ellenben mindenkit lenyűgöz.


Mauro bútor kollekció


Polgári attitűd, fiatalos és üde megvalósításban

Skandináv hatás, praktikus elemek, funkcionális és divatos kivitelezés és egy csipetnyi 19. század, egy csepp a polgári lakások finom eleganciájából. Egy fiatalos, igényes lakás, kertvárosi ház kedvelt berendezéseként szolgálhat a Mauro bútor kollekciónk.


Savio ülőgarnitúra

Szerelem első látásra. Pezsgő elegancia, romantikus és nyomokban rusztikus, könnyed francia stílusjegyek, fa berakások teszik az egyik legdekoratívabb ülőgarnitúrává a Saviot. Az országban egyedülálló, véletlenül sem hétköznapi design, nemes színskála jellemzi.


Mokka bútor kollekció


Világos színek otthonos harmóniája

Motta bútor kollekciónkat a finom pasztellszínek használta és a klasszikus stílus jellemzi. Ez letisztultabb, modern, 21. századi tervezéssel párosul. Az egymáshoz kitűnően illeszkedő színek, a mesterien kidolgozott bútorok egy nyitott, de mégis rendezett, logikus, élhető és átlátható életteret alkotnak.


Prémium ágy összeállításokAriella boxspring ágy

Az Ariella boxspring ágyunk kiváló minőségben készül: a tartós fa vázszerkezet és az erős rugózat kiváló alátámasztást biztosít a matrac számára, növeli annak élettartamát és a lehető legjobb alváskomfortot nyújtja. Egy rugót körülvevő hanggátló réteg biztosítja a hangtalan rugózást. Többféle méretben elérhető ágy, maximálisan kényelmes matraccal.