Nappali szekrénysor és elemes bútor kínálatunk

Az elemes bútorcsaládok segítségével azonos stílusban rendezheted be az egész nappalit, hálószobát vagy akár az étkezőt és a dolgozószobát is.

Rusztikus, mediterrán, modern stílusú, vagy letisztult és egyszerű vonalvezetésű skandináv jellegű elemes bútor kollekciót keresel? Nálunk biztosan megtalálod. Az ifjúsági bútorcsaládok és a gyerekszoba bútorok pedig inspiráló, kellemes hangulatú életteret teremtenek a tizenéveseknek, gyerekek számára is.

Modern elemes bútorok

Nappali bútoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Nappali szekrénysorok és nappali falak

Nappali szekrénysoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Klasszikus & rusztikus nappali szekrények, elemes bútorok

Elemes nappali bútoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Nappali szekrénysorok, elemes nappali bútorok Veszprémben és Keszthelyen, a Comfort Line Bútoráruházakban. A weboldalunk csak tájékoztató jellegű, a teljes kínálatunkért, katalógusainkért látogass el valamelyik áruházunkba!

Kínálatunkban találsz ezen kívül valódi tömör fa bútorokat is, és sok-sok divatos elemes nappali bútor közül választhatsz, többféle stílusban. Szekrények egy részét LED-es hanguatvilágítás teszi még különlegesebbé. Bútoraink a legújabb lakberendezési trendek alapján készülnek Európa legkorszerűbb gyáraiban, modern formatervek alapján.


Áthidalós szekrénysort, klasszikus, stabil felépítésű szekrényeket és komódokat keresel, vagy inkább egy modernebb nappali bútor kollekciót? Nem mindig egyszerű kérdés, hogy mégis milyen bútort válassz a nappaliba, hálószobába...

Egy jól kiválasztott nappali szekrénysor, vagy elemes bútorcsalád, a hozzá illő ülőgarnitúrával vagy sarokkanapéval az egész egész nappali hangulatát meghatározza. Több mint 10 éves tapasztalattal, széleskörű termékismerettel állunk a rendelkezésedre, hogy biztosan kellemes és otthonos legyen az egész otthonod.

Kapcsolódó termékek

Ülőgarnitúrák, sarokkanapék

Kanapék és fotelek

Dohányzó és kávés asztalok

Nappali bútor webáruház