Konyhabútor kínálatunk

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy veszprémi áruházunkban csak kész, blokk konyhákat forgalmazunk, egyedi konyhák tervezésével kizárólag keszthelyi üzletünkben foglalkozunk!

Vento elemes konyhabútorokasztalok, székek, étkező bútorok
Beépíthető konyhagépekHalmar étkezők katalógusa

A konyha kialakítása soha sem egyszerű feladat, hiszen számos szempontot kell mérlegelni: nem mindegy a méret - sőt, pontosan stimmelnie kell, különben problémás lehet a beépítés... Az egyedi konyhabútor minősége és megjelenése is tökéletes lehet, ráadásul pontosan illik a betöltendő helyre, a tervezése viszont szakértelmet igényel, és az ára relatíve magas lehet. A beépítése pedig szintén szakembert igényel.

Ezzel szemben egy elemes vagy blokk konyha sokkal olcsóbb lehet, viszont nem biztos, hogy tökéletesen passzol a helyére, és jóval kevesebb konfigurációs lehetőségünk van.

A blokk konyháink kedvező árú megoldást jelentenek, melyek az aktuális lakberendezési trendek alapján készülnek. Konyháinkhoz tudunk beépíthető műszaki cikkeket is ajánlani, munkatársaink pedig segítenek abban, hogy az elképzeléseid szerinti konyhabútort találj.

Egy mutatós és megbízható konyhabútoron örömmel készülnek az ízletes fogások, és a lakás egyik meghatározó elemévé válik. A tervezés során praktikus szempontokat is figyelembe kell venni (pl. víz vezetése, elektromos csatlakozók, beépített háztartási gépek, tányérok, konyhai eszközök tárolása, a munkavégzés szempontjából a bútor praktikus felépítése).

Kapcsolódó termékek

Étkező garnitúrák, asztalok, székek

Akciós konyhabútorok katalógusból

Elemes nappali bútorok, szekrénysorok

Étkező bútor & tálalószekrény webáruház