Kerti bútor kínálatunk

Szezonális kerti bútoraink: napozóágyak, kerti szettek, kerti garnitúrák, kerti bútorok kemény trópusi meranti fából, hintágyak, kerti grillek és zsúrkocsik. Kínálatunk folyamatosan bővül!

Minden adott a kellemes nyári sütögetésekhez, baráti összejövetelekhez, esti sörözésekhez, vagy romantikus beszélgetésekhez a teraszon vagy az erkélyen... Látogass el hozzánk, és próbáld ki személyesen is a kertbe szánt bútorainkat, melyek egy része kemény trópusi meranti fából, másik része műrattanból és strapabíró, időjárásálló anyagokból.

Erős felépítésű fa és műrattan kerti bútorainkkal feldobhatod a kertet és a teraszt, hogy még jobban teljen az idő a barátokkal és a családdal. A fa termékeink esetében évente felületkezelést javasolunk, így biztosítandó a fa tartósságát.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban 2020-tól már megtalálhatóak a kerti és kültéri bútorok is, köztül a különböző napozóágyak, kerti grillek, kerti és kültéri étkezőgarnitúrák, kisebb étkező szettek, asztalok és székek is! Ezen felül találsz nálunk hintaágyat, állítható napozóágyakat, fa kerti padokat és zsúrkocsit is.

Katalógusunkból pedig további termékek közül választhatsz, pl. kedvező árú függőfotelek, függőszékek és függőágyak, hintaágyak, hintaszékek, kis kerti asztalkák és más kisbútorok állnak a rendelkezésedre nagy választékban, max. 1-2 hetes szállítási idővel.

Kapcsolódó termékek

Kerti bútorok árakkal és méretekkel:
Válassz katalógusunkból gyors, max. 1-2 hetes szállítási idővel!

Kerti rattan bútorok, garnitúrák katalógus

Kerti rattan bútorok, garnitúrák katalógusból

Kültéri étkező szettek

Kültéri étkező szettek, asztalok, székek

Függőfotelek Keszthely Veszprém

Függőfotelek beltérre vagy kültérre

Egyéb kerti bútorok függőágyak

Függőágyak, függőszékek, egyéb kerti bútorok