Kerti bútorok és kültéri termékeink

Kerti bútorok és grillek | Jungle Gym kerti fa játszóterek | Kiegészítő modulok a fa játszótornyokhoz | Magánkerti játszótér katalógus | Fotók kész kerti játszóterekről

Szezonális kerti bútoraink: napozóágyak, kerti szettek, kerti garnitúrák, kerti bútorok kemény trópusi meranti fából, hintágyak, kerti grillek és zsúrkocsik.

Fontos információ: kerti bútoraink kiállítva kizárólag a veszprémi áruházunkban tekinthetők meg. Magánkerti fa játszótereink keszthelyi áruházunkban rendelhetők.

Kerti bútoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Minden adott a kellemes nyári sütögetésekhez, baráti összejövetelekhez, esti sörözésekhez, vagy romantikus beszélgetésekhez a teraszon vagy az erkélyen... Látogass el hozzánk, és próbáld ki személyesen is a kertbe szánt bútorainkat, melyek egy része kemény trópusi meranti fából, másik része műrattanból és strapabíró, időjárásálló anyagokból.

Erős felépítésű fa és műrattan kerti bútorainkkal feldobhatod a kertet és a teraszt, hogy még jobban teljen az idő a barátokkal és a családdal. A fa termékeink esetében évente felületkezelést javasolunk, így biztosítandó a fa tartósságát.

Folyamatosan bővülő kínálatunkban 2020-tól már megtalálhatóak a kerti és kültéri bútorok is, köztül a különböző napozóágyak, kerti grillek, kerti és kültéri étkezőgarnitúrák, kisebb étkező szettek, asztalok és székek is! Ezen felül találsz nálunk hintaágyat, állítható napozóágyakat, fa kerti padokat és zsúrkocsit is.

Katalógusunkból pedig további termékek közül választhatsz, pl. kedvező árú függőfotelek, függőszékek és függőágyak, hintaágyak, hintaszékek, kis kerti asztalkák és más kisbútorok állnak a rendelkezésedre nagy választékban, max. 1-2 hetes szállítási idővel.

Kerti fa játszótornyok és játszótér összeállítások

Kerti játszótornyok csúszdával, kiegészítő modulok és magánkerti játszótér összeállítások Keszthelyen. Igény szerint kiszállítással, összeszereléssel! A termékek kizárólag keszthelyi áruházunkban megrendelhetők.

A Jungle Gym moduláris kerti játszóterek számtalan kivitelben elérhetőek, egy egyszerű hintától és csúszdától a komplex, nagy méretű fa játszóterekig, amelyeket akár egyszerre több csemete is használhat.

Ajánlatkérés: keszthely@comfortbutor.hu

Keszthely, Martinovics utca 88/c.
(áruházunk a Stop Shoppal szemben található, bejárat a Martinovics utca felől)


Gyakran ismételt kérdések

Kiegészítő modulok a kerti játszótornyokhoz

A modulokkal változatosabbá tehetőek a kerti játszóterek, a játszótornyokhoz plusz funkciókat, játékokat adnak ezek a kiegészítő modulok. A kiegészítő modulok a játszótornyokhoz hozzáépíthetőek, azokkal kompatibilisek.

Ajánlatkérés: keszthely@comfortbutor.hu

Keszthely, Martinovics utca 88/c.
(áruházunk a Stop Shoppal szemben található, bejárat a Martinovics utca felől)

Ilyen, amikor kész van...

Néhány fotó a csapatunk által szerelt és összeállított kerti játszóterekről

Jungle Gym kerti játszótér katalógus

katalógus magánkerti játszótér

Kapcsolódó termékek

Kerti bútorok árakkal és méretekkel:
Válassz katalógusunkból gyors, max. 2-3 hetes szállítási idővel!

Kerti rattan bútorok, garnitúrák katalógus

Kerti műrattan bútorok, garnitúrák katalógusból

Kültéri étkező szettek

Kültéri étkező szettek, asztalok, székek

Függőfotelek Keszthely Veszprém

Függőfotelek beltérre vagy kültérre

Egyéb kerti bútorok függőágyak

Függőágyak, függőszékek, egyéb kerti bútorok