Kanapé és fotel kínálatunk

Több mint 30 féle mutatós kanapé áruházainkban kiállítva. Akár mindennapi alvásra alkalmas bonell rugós vagy táskarugós modellek, kihúzható és nyitható kanapék ágyneműtartóval. Fiatalos, kisebb vagy nagyobb méretű kanapék, kényelmes fotelek Veszprémben és Keszthelyen!

Modern kanapék | Klasszikus kanapék és garnitúrák | Fotelek

Sokféle szövettel rendelhető kanapék


Kinyitható, kárpitozott kanapéink többféle választható szövetszínben kérhetőek megrendelés esetén. Néhány modellünk csak 1 vagy 2-3 színben elérhető, de több kanapénk rengeteg szövettel kérhető!

Könnyen nyitható, kényelmes kanapék akár mindennapi alvásra is


A kanapéágyak ideális választást jelentenek pl. vendégszobába is, de több modellünk akár hétköznapi alvásra is alkalmas, a minőségi bonell- vagy táskarugós kialakításának köszönhetően. Ezeket egyszerűen, általában 1-2 mozdulattal könnyedén ággyá lehet alakítani. A foteleink, ülőkéink, a lábtartó puffok még kényelmesebbé teszik a szobát vagy a nappalit.

A kikapcsolódás elengedhetetlen kelléke egy nagyszerű fotel vagy kanapé. Legyen szó egy esős délutánról amikor olvasol, vagy esti pihenésről a családdal, nálunk kényelmes és igényes bútorokat találsz, praktikus kivitelben.

Praktikus, ágyneműtartós kanapék


A kanapéink szinte mindegyike ágyneműtartós, ággyá alakítható. Klasszikus és modern stílusban is forgalmazunk bútorokat, de a weboldalunk csak tájékoztató jellegű. Vásárlás előtt érdemes a kárpitos bútorokat személyesen is kipróbálni a keszthelyi vagy a veszprémi áruházunkban.

Kárpitos bútorok a lakás minden helyiségébe


Egy-egy kanapé ideális választás lehet a dolgozószobába, irodába, hálószobába, előtérbe, váróterembe, közös helyiségbe is. Hullámrugós vagy jó minőségű vastag hideghab - szivacsos ülőfelülettel ellátott kárpitos bútorokat is forgalmazunk, melyeket akár azonnal, nagy raktárkészletről vihetsz el.

A kikapcsolódás elengedhetetlen kelléke egy nagyszerű fotel vagy kanapé. Legyen szó egy esős délutánról amikor olvasol, vagy esti pihenésről a családdal, nálunk kényelmes és igényes bútorokat találsz, praktikus kivitelben.

Kapcsolódó termékek

Ülőgarnitúrák, sarokkanapék

Elemes nappali bútorok, szekrénysorok

Dohányzó és kávés asztalok

Kanapé és fotel webáruház