Gardróbszekrény és hálószoba bútor kínálatunk

Gardróbszekrények, hálószoba szekrények, ruhásszekrények, tolóajtós és tükrös gardróbok, komódok és más szobabútorok Veszprémben és Keszthelyen.
Látványos felületek és tükrök, praktikus kialakítás és nagy hely a holmik és a ruhák tárolásához.

Az általunk forgalmazott gardróbszekrények, hálószoba szekrények, tükrös gardróbok több színben is elérhetőek, gyakran felső polcos magasítóval, vagy alsó fiókos magasítóval kérhetőek, és a belső elrendezésük is rugalmasan alakítható, ha pl. több fiókos, polcos vagy akasztós helyre lenne szükségünk. Egészen nagy, akár 3-4 méteres gardróbok, szekrény rendszerek is elérhetőek, a magasítókkal pedig a belmagasságot is rugalmasabban tudjuk kihasználni.

Akasztós szekrények, ruhásszekrények, tolóajtós vagy nyílóajtós gardróbok nagy választékban áruházainkban! Válassz akár polcos, vállfás, fiókos szekrények közül - illetve ezek kombinációjából.

A látványos magasfényű, vagy design fotós felületek, nagy tükrök, és a választható korpusz színek még extravagánsabb megjelenést tesznek lehetővé, modern hangulatot teremtve a hálószobában is. Keszthelyi áruházunkban egyedi hálószoba bútorok tervezését is vállaljuk!

Persze aki inkább egy elegánsabb, klasszikusabb hálószoba bútorra vágyik, annak is tudunk segíteni, hiszen rengeteg klasszikus vagy rusztikus stílusú elemes bútorcsaládunk többsége szintén több méretben tartalmaz ruhásszekrényeket, gardróbszekrényeket és más hálószoba bútorokat. A legtöbb szekrényünk és hálószobai komódunk hatalmas helyet biztosít a ruhák, cuccok, háztartási holmik tárolására.

Kapcsolódó termékek

Ágyak, ágykeretek

Matracok és ágybetétek

Ifjúsági és gyerekszoba bútorok

Hálószoba bútor webáruház