Fenyőbútor kínálatunk

Stílusos, modern vagy rusztikus fenyőbútorok antik páccal vagy natúr fenyő színben is. Fenyő ágyaink sokféle méretben, különböző stílusú fejrészekkel, igény szerint gázrugóval nyíló ágyneműtartóval is rendelhetőek. Áruházainkban széles választékban forgalmazunk matracokat és ágybetéteket az ágykereteinkhez.

Möbelstar fenyőbútor katalógus

Gázrugós, ágyneműtartós fraciaágyak
többféle fejvéggel

Fenyő szekrények, komódok, fenyő ágykeretek. Vidd a természet illatát és közelségét otthonodba! Válogass valódi fenyőbútoraink közül. A fenyőbútorok népszerűsége évek óta töretlen, hiszen más tömör fa bútorokhoz hasonlóan strapabírók és értékállók, egy kis csiszolással, lakkozással bármikor "felújíthatók".

Fenyő étkező bútorok, fenyő éjjeli szekrény, emeletes ágy, gyerekágy, hálószoba szekrények. Tudtad, hogy a fa anyagok optimalizálják egy helyiség páratartalmát? És ha a természetes anyagokat részesíted előnyben, akkor nem lesz a környezetben stresszt, allergiát, asztmát okozó elektromosan töltött por sem.

Etsberger fenyőbútorok Veszprémben
a Fa-Centrum kínálatában

Veszprém, Orgona utca 1.

Még több fenyőbútor Veszprémben, partnerünk kínálatában.
Fenyőbútorok nagy választékban, akár készletről, azonnal. Fenyő szekrények, komódok, ágyak, íróasztalok, polcok számos választható pácszínben, vagy natúr lakkozott kivitelben!

Fenyő hálószoba bútorokSzínes fenyő gyermekbútorokNatúr fenyő nappali
Fenyő polcokEtsberger színes fenyőbútorokSzínes fenyő íróasztal, irodai bútorok
Fenyő komódok Antikolt, pácolt fenyőbútorokFenyő emeletes ágy hálószoba