Étkező szettek és garnitúrák, asztalok, székek

Étkezőgarnitúrák modern vagy klasszikusan elegáns stílusban, több színben és méretben. Tömörfa étkezők, asztalok és székek választható pácszínekkel, a székek választható szövetekkel. Kihúzható, nyitható étkezőasztalok választható székekkel. Nézz körül kínálatunkban! A képeken látható asztalok és székek külön-külön is megvásárolhatók, vagy rendelhetők.

Étkezők modern stílusban

Étkezők klasszikus stílusban

További asztalok és székek

Étkező garnitúrák, étkezőasztalok és székek - nálunk készletről, azonnal vihető modellek nagy választékban! Akár kedvező árú étkező szettet keresel, akár kisebb asztalt székekkel a konyhába, kínálatunkban biztosan találsz megfelelő étkező bútorokat.

A családi ebédekhez vagy barátokkal eltöltött estékhez, összejövetelekhez, vagy romantikus vacsorákhoz szintén számos prémium, modern anyagokból, vagy valódi tömör fából készült asztalok és székek közül tudsz válogatni. Nézd meg a katalógusainkat, vagy várunk személyesen is Keszthelyen és Veszprémben, bútoráruházainkban!

A kárpitos étkezőszékeink kényelmes megoldást jelentenek, a praktikus sarok étkezők pedig továbbra is népszerűek. Étkezőasztalaink választható székekkel vihetőek el, akár azonnal, a katalógusainkból pedig további több mint 100 féle szék közül választhatsz.

Modern és klasszikus étkezőket egyaránt találsz nálunk, változatos anyagokból, színben (pl. sonoma tölgy, dió, calvados, fehér, natúr fenyő, wenge, cseresznye, fekete stb.) és stílusban, az egészen olcsótól a prémium árkategóriáig.

Kapcsolódó termékek

Konyhabútorok

Étkező szettek, asztalok, székek katalógusból

Akciós konyhabútorok katalógusból

Étkező bútor & tálalószekrény webáruház