Étkező szettek és garnitúrák, asztalok, székek

Étkezőgarnitúrák modern vagy klasszikusan elegáns stílusban, több színben és méretben. Tömörfa étkezők, asztalok és székek választható pácszínekkel, a székek választható szövetekkel. Kihúzható, nyitható étkezőasztalok választható székekkel. A képeken látható asztalok és székek külön-külön is megvásárolhatók, vagy rendelhetők.

Étkezők modern stílusban

Modern stílusú étkező bútoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Étkezők klasszikus stílusban, és tömörfa étkezők

Klasszikus stílusú étkező bútoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

További asztalok és székek

Székeink és más étkező bútoraink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Étkező garnitúrák, étkezőasztalok és székek - nálunk készletről, azonnal vihető modellek nagy választékban! Akár kedvező árú étkező szettet keresel, akár kisebb asztalt székekkel a konyhába, kínálatunkban biztosan találsz megfelelő étkező bútorokat.

A családi ebédekhez vagy barátokkal eltöltött estékhez, összejövetelekhez, vagy romantikus vacsorákhoz szintén számos prémium, modern anyagokból, vagy valódi tömör fából készült asztalok és székek közül tudsz válogatni. Nézd meg a katalógusainkat, vagy várunk személyesen is Keszthelyen és Veszprémben, bútoráruházainkban!

A kárpitos étkezőszékeink kényelmes megoldást jelentenek, a praktikus sarok étkezők pedig továbbra is népszerűek. Étkezőasztalaink választható székekkel vihetőek el, akár azonnal, a katalógusainkból pedig további több mint 100 féle szék közül választhatsz.

Modern és klasszikus étkezőket egyaránt találsz nálunk, változatos anyagokból, színben (pl. sonoma tölgy, dió, calvados, fehér, natúr fenyő, wenge, cseresznye, fekete stb.) és stílusban, az egészen olcsótól a prémium árkategóriáig.

Kapcsolódó termékek

Konyhabútorok

Étkező szettek, asztalok, székek katalógusból

Akciós konyhabútorok katalógusból

Étkező bútor & tálalószekrény webáruház