Ágy és ágykeret kínálatunk

Nagy választékban forgalmazunk ágykereteket és matracokat, ill. heverőket, kárpitozott franciaágyakat is.

Az elemes hálószoba bútorcsaládokkal akár az ágy, a szekrények, a komódok és minden más is azonos stílust képviselhet, elegáns vagy modern összhatást eredményezve a választott kollekció függvényében. Kárpitos ágyaink egy része pedig rengeteg választható szövettel rendelhető meg!

Elemes hálószoba bútorok

Az elemes hálószoba bútorok előnye, hogy akár a teljes szobát ugyanabban a stílusban, egymáshoz illő bútorokkal rendezheted be. Természetesen az elemeket, ágykeretet, szekrényeket, stb. külön is megvásárolhatod.

Ágyak és ágykeretek

Ágyaink és ágykereteink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Heverők

Heverőink aktuális árairól kérjük érdeklődj elérhetőségeinken és áruházainkban!

Rendezd be velünk álmaid otthonát!

Áruházaink

Ágyak, franciaágyak, ágykeretek, heverők, emeletes ágyak - ezeket egyaránt megtalálod választékunkban. Akár szivacsos, akár rugós ágyat keresel, kielégítő minőségben tudunk termékeket ajánlani.

Kárpitos bútoraink nagy része, így a franciaágyaink is több színben, szövetvariációkall is rendelhetők. Ágykereteinkhez széles, minden igényt kielégítő minőségi matracválasztékkal (pl. Nanni, Lineanatura, Bio-Textima, Bestr Dream matracok és ágybetétek)  rendelkezünk.

Az egyszemélyes ágyak standard mérete 80 vagy 90 cm, ahogy a 140, 160, 180 vagy 200 cm széles franciaágyaink, úgy ezek is általában  ágyneműtartós ágyak. Szintén forgalmazunk többféle kedvező árú heverőt, fenyő ágyakat. Az ifjúsági ágyaink, gyerekágyaik sokszor játékos kivitelben, kisebb méretben készülnek. Babaágyak közül a kiváló minőségű, magyar Faktum bútorcsaládokat forgalmazzunk üzleteinkben.

Összességében stílusos és minőségi hálószoba bútorkínálat fenntartására törekszünk, számos modellünk akciós áron, készletről azonnal elvihető ágyaink és hálószobai bútoraink közül is!

VarioStyle luxus boxspring ágyrendszer

Kapcsolódó termékek

Gardróbok, hálószobai szekrények

Matracok és ágybetétek

Gyerek és baba ágyak

Ágy és ágykeret webáruház