Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

ZARA elemes bútorcsalád - nappali, hálószoba, előszoba, gyerekszoba

Nagyszerűen kombinálható és variálható, praktikus, letisztult formavilágú elemválasztékkal vár a ZARA bútorcsaládunk. A megbízható minőség, kiváló ár-érték arány miatt is kedvelik vásárlóink. A bútorcsalád gyakorlatilag tetszőlegesen kombinálható, változatos méretű komódokból, szekrényekből és polcokból épül fel.

A széles elemválasztéknak köszönhetően a bútorokkal berendezhető nappali, előszoba, hálószoba vagy gyerek- és ifjúsági szoba is. Magasságban is építhető, a szekrények alá magasító elemeket tehetünk, így maximálisan kihasználható a helyiségek belmagassága is.

Szinte minden modern otthonba jól illik!

A famintás sonoma tölgy szín világosabb vagy sötétebb kivitelben is természetes, otthonos hatást eredményez. A skandináv stílus és a világos színek kedvelői fehér frontokkal is választhatják ezt a bútorcsaládot.

Választható színek:

  • korpuszok: világos sonoma tölgy vagy sötét sonoma tölgy
  • ajtó és fiók előlapok (frontok): matt fehér vagy színazonos

Leírás

Elemválaszték:

  • nyitott és zárt polcok, állópolcok, fali polcok
  • magasítható szekrény elemek (akasztós vagy polcos)
  • kis komódok, szekrények
  • cipős és előszoba szekrények, fogas, tükör
  • többféle íróasztal

Magas minőségű magyar bútorok, megerősített élzárással és 5 év garanciával.

Elemlista

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

ZARA elemes bútorcsalád - nappali, hálószoba, előszoba, gyerekszoba

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.