Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

RUMBA ágyazható vagy fix kanapé – 2 vagy 3 üléses

Kényelmes, magas minőségű kanapé, klasszikus stílusban, de modern stíluselemekkel. A kanapé ággyá alakítható, vastagon párnázott kivitelben készül, tömörfa lábakkal.

A szett elemei:

 • 3 ülőhelyes kanapé (ágyfunkcióval vagy anélkül)
 • a kétszemélyes kanapé
 • fotel és a lábtartó puff

Leírás

A kanapé rendkívül rugalmas poliuretán habból készült, amely a latoflex kerettel kombinálva maximális kényelmet biztosít. A szett mind az öt eleme három különböző színű Dublin kárpittal rendelhető. A dekoratív díszpárnák kétféle mintában kaphatók, és szilikonnal töltve a maximális kényelmet biztosítanak. A szövetek magas kopásállósággal rendelkeznek.

Választható színek:

 • kávé (drapp vagy sötét beige) – Dublin 44
 • fekete – Dublin 02
 • beige – Dublin 14

Elemválaszték és méretek:

 • 3 üléses kanapé fix vagy ágyazható kivitelben: 210 cm széles x 108 cm mély x 94 cm magas
  az ágyazható 3 ül. kanapé nyitott állapotban 127 x 190 cm fekvőfelülettel rendelkezik
 • nagyobb 3 üléses kanapé 240 cm-es szélességgel, fix kivitelben
 • 2 üléses kanapé fix kivitelben: 180 cm széles
 • fotel (108 cm-es)

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

RUMBA ágyazható vagy fix kanapé – 2 vagy 3 üléses

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!