Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

Akció!

MAYA prémium sarokkanapé – utolsó darab 34% kedvezménnyel!

459 900 Ft

Magas minőségű sarokkanapé, nagy méretű prémium ágyszerkezettel. A különleges ágyszerkezetnek köszönhetően nagyobb helyet kínál az alvásra is. Ezen felül méretes ágyneműtartó rekesszel rendelkezik, és ledönthető háttámlával (manuális relax funkció).

Az áruházunkban bemutatott sarokkanapé méretei:

  • Befoglaló mérete: 310*166 cm
  • Fekvőfelülete: 148*198 cm

Leírás

A magas kopásállóságú középszürke szövetnek köszönhetően a legtöbb otthonba nagyszerűen illik ez a sarokkanapé.

A garnitúra fekvőrésze nyitott állapotban egy kisebb franciaágy méretét nyújta (a kisebb franciaágyak általában 140 x 200 cm-es fekvőfelülettel rendelkeznek).

Utolsó darab, ez a típus kínálatunkban már nem elérhető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

MAYA prémium sarokkanapé – utolsó darab 34% kedvezménnyel!

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!