Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

LISSZABON előszoba bútor kollekció

Magas minőségű, otthonos előszoba bútorcsalád, széles elemválasztékkal. Modern megjelenés, hosszú egyenes vonalvezetésű karakteres alumínium foganytúk jellemzik. Az elemek vertikálisan is építheőek, így jobb helykihasználás érthető el, és nagyméretű praktikus tárolóhelyeket kapunk az előszobában.

Kétféle színösszeállításban:

  • artisan tölgy (természetes fahatású) – szürke
  • prémium tölgy – fehér

Természetesen nem csak szettben, hanem külön-külön is megvárásolhatóak, megrendelhetőek a LISSZABON előszoba bútorunk elemei.

Leírás

Választható elemek:

  • Egy vagy kétajtós polcos szekrények
  • Akasztós elem cipőskomóddal
  • Polcos falitükör
  • Faliszekrények az előszobacsalád felső részére is

Kompakt, helytakarékos módon összerendezhetőek az elemek (lásd képek).

Technikai információk:

  • 18mm-es bútorlapok
  • ABS élzárás
  • alumínium fogantyúk
  • minőségi Blum vasalatok

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

LISSZABON előszoba bútor kollekció

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!