Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

LILLE ágyneműtartós heverő – gerincvédő zónával

A Lille heverőnk többféle változatban és méretben is rendelhető. A hátfal és a fejvég ívelt vonalvezetést követ. Nagy méretű ágyneműtartóval felszerelt, a szövetek anyaga, színe választható. Szövetkombinációban is kérhető!

  • csak fejvéggel
  • fejvéggel és hátfallal
  • lábvéggel, fejvéggel és hátfallal

Leírás

  • Rendelhető magasított lábbal is (45 vagy 50 cm magasan a fekvőfelület)
  • Választható sokféle minőségi szövet bevonat – változatos színvilággal
  • Bonellrugós fekvőfelülettel – gerincvédő zónával a kényelmes és egészséges alvásért
  • A gázrugós vasalatnak köszönhetően az ágyneműtartó könnyen nyílik
  • Nagyméretű ágyneműtartóval rendelkezik

90 vagy 110 cm-es szélességgel is! Akár egyedi méretben is rendelhető.

Kiváló minőségű magyar bútor.

Rendelhető NovaStar vízzel könnyen tisztítható szövetekkel is, valamint számtalan magas kopásállóságú bútorszövettel.

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték megtekinthető áruházainkban.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

LILLE ágyneműtartós heverő – gerincvédő zónával

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!