Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

LAGOS ágyneműtartós, kárpitozott franciaágy – nagyobbított fejvéggel és éjjeli szekrényekkel

446 500 Ft

Elegáns keményfa vázas franciaágy, nagy méretű fejvéggel, erős farugós ágyráccsal, nagy méretű ágyneműtartóval. Tetszőleges színben és szövettel rendelhető.

Éjjeli szekrénnyekkel is kérhető (egyben fejvéggel).

Ez az ágy 180 x 200 cm-es matracmérethez készül.

 

Leírás

A feltüntetett ár I. szövetkategória választása esetén érvényes, a 180×200 cm-es fekvőf. franciaágyra, 2 db éjjeli szekrénnyel, egyben fejvéggel. Az ár a választott kárpit, méret és extrák igénylése szerint változhat. Az ár matracot nem tartalmaz.

  • Befoglaló mérete (180*200 cm-es matrachoz): 218*287 cm
  • Rendelhető számtalan szövettel, nagy színválasztékban
  • Akár vízzel könnyen tisztítható szövetekkel is!
  • Minőségi gázteleszkópos kialakítás, felnyílókeretes ágyrács
  • Akár nagyobb, nehezebb matraccal is könnyedén felnyitható az ágyneműtartó, a gázteleszkópos kialakításnak köszönhetően

Az ágykerethez minőségi matracválaszték áll rendelezésre áruházainkban!

Megbízható minőségű magyar bútor.

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték megtekinthető áruházainkban.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

LAGOS ágyneműtartós, kárpitozott franciaágy – nagyobbított fejvéggel és éjjeli szekrényekkel

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!