Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

KANADA ágyazható és ágyneműtartós kanapé

A KANADA modellünk bármikor könnyedén ággyá alakítható, ágyneműtartó rekesszel felszerelt.

  • Méretei: 193 x 93 x 93 cm
  • Fekvőfelülete nyitott állapotban: 133 x 193 cm

A szövet kellemes tapintású, puha, kissé bársonyos hatású, mélykék színű. Kényelmes bonellrugós ülő-és fekvőfelülettel, akár mindennapos alvásra is megfelelő modell.

A nyitást a kiemelést segítő mechanika könnyíti meg, így néhány mozdulattal, akár egy kézzel is gyorsan ágyat varázsolhatunk belőle.

A karfa nélküli kivitel helytakarékos megoldást jelent, így teljes szélességében használható ágyként is, pihenésre, alvásra.

Leírás

A kanapé tartozéka a 2 db nagy hátpárna, és a 2 db kispárna.

A jelenleg elérhető szövetválasztékkal kapcsolatban kérjük érdeklődj áruházainkban, elérhetőségeinken.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

KANADA ágyazható és ágyneműtartós kanapé

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!