Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

HELENA ágyneműtartós franciaágy, beépített matraccal – többféle fejvég!

356 900 Ft

Kiváló minőségű ágyneműtartós, kárpitozott franciaágy, beépített táskarugós matraccal. Látványos dizájn, részletgazdag és elegáns kivitelezés jellemzi a HELENA prémium franciaágyunkat.

Többféle fejvéggel is választható (lásd képek).

Elérhető méretek:

  • 140 x 200 cm fekvőfelülettel
  • 160 x 200 cm fekvőfelülettel

Leírás

Az ár a választott fejvég, méret , funkciók függvényében változik. A feltüntetett ár a 140×200 cm-es fekvőfelületű franciaágyra vonatkozik. Az ár tartalmazza a beépített matrac, ágyrács, ágyneműtartó árát is.

Színválaszték:

  • szürke
  • homokszín
  • sötétkék

A fejvég magassága 127 cm.

A beépített matrac felépítése:

Bükkfa + falemezes tartószerkezet, 14 cm-es táskarugós (zsákrugós) réteg, melyet 7 cm-es oldalsó hideghab tartóréteg fog közre, felül egy 4 cm vastagságú rugalmas hideghab réteg, majd legfelül a matrachuzat.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

HELENA ágyneműtartós franciaágy, beépített matraccal – többféle fejvég!

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!