Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

CIPŐS szekrények, többféle méretben - borovi fenyőből

Ezek a billenőajtós cipős szekrények széles méretválasztékban készülnek, elérhetőek kétféle szélességben, háromféle magasságban és kétféle mélységben, összesen 13 méretben.

A billenőajtóknak köszönhetően a cipők egy speciális cipőtartóban tárolhatóak helytakarékos módon (mindössze 25 vagy 35 cm-es mélységgel).

Alapanyaga skandináv borovifenyő. Magas minőségű magyar termékek tömör fenyőfából.


A cipős szekrények szélessége lehet:

 • 60 cm
 • 85 cm
 • 120 cm (csak 2 ajtós magassággal, 83 cm magas, 35 cm mély)

A cipős szekrények magassága lehet:

 • 1 billenőajtós – 50 cm
 • 2 billenőajtós – 83 cm
 • 3 billenőajtós – 117 cm

A cipős szekrények mélysége lehet:

 • 25 cm
 • 35 cm

Rendelhető dió, antik fenyő, fehér, csokibarna és cseresznye pácszínek mellett, még számos festett színben is!

Leírás

A feltüntetett ár a felső képen látható 2 fiók azaz 83 cm magasságú, 60 cm széles, 25 cm mély, natúr, lakkozott kivitelre vonatkozik. Nagyszerűen kombinálható a többi előszobába, nappaliba, irodába vagy gyerekszobába való fenyőbútorunkkal, így akár az egész helyiség azonos stílusban rendezhető be valódi borovi fenyő bútorainkkal.


Színválaszték

 • Alap árkategória: natúr fenyő szín, lakkozott.
 • Alap pác kategória (kedvezményes 10%-os felárral rendelhető színek): antik fenyő, csokibarna, dió.
 • Extra pác kategória (20%-os felár): minden egyéb pácszín ebbe a kategóriába tartozik.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Az egyedi bútorok – pl. személyre szabható, moduláris ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák tervezésére kizárólag személyesen, áruházainkban van lehetőség. 

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.)

Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

Igény szerint meg tudjuk szervezni bútoraink kiszállítását. Saját teherautóinkkal végezzük a kiszállítást, de fuvarozó vállalkozásokkal is együttműküdünk. A teljes Dunántúl területén, valamint Budapesten és Pest megyében is meg tudjuk oldani a házhozszállítást.

A szállítás költségéről az egyedi igények alapján személyesen vagy elérhetőségeinken tudunk információt adni, a szállítási cím, a kiválasztott termékek, a helyszín ismeretében (pl. kell-e emeletre szállítani, szükséges-e plusz rakodó kolléga).

CIPŐS szekrények, többféle méretben - borovi fenyőből

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

Tartalom nem másolható

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Bútort a karácsonyfa alá? Vásárolj készletről, akár azonnal!

Nem kell heteket várnod az új bútoraidra. Látogass el hozzánk, és válassz raktárkészletünkről!

Veszprém és Zala megye egyik legnagyobb azonnal vihető bútor választékával várunk áruházainkban.