Veszprémi bútoráruház

Házgyári út 24.

Keszthelyi bútoráruház

Martinovics u. 88/c.

Nyitva tartásunk

H-P: 9-18 óra
Sz: 9-14 óra

Akció!

CECILE sarokgarnitúra - most 23% kedvezménnyel

389 900 Ft

Modern, fiatalos megjelenésű sarokgarnitúra, többféle kényelmi funkcióval. Letisztult vonalvezetés, elegáns fém lábak jellemzik a Cecile modellünket.

Kedvezményes áron, akár azonnal vihető a készlet erejéig, prémium minőségű szürke szövetösszeállításssal.

  • állítható háttámlák (2 féle beülőmélység)
  • állítható karfák több pozícióban
  • felnyílós ágyneműtartó rekesz
  • nyitható sarokágy (bármikor könnyedén vendégággyá alakítható)
  • állítható fejtámlarész
  • tárolós ülőke is rendelhető hozzá (lábtartó puff)

Számtalan különböző tapintású szövettel is rendelhető, rengeteg féle színárnyalatban, akár vízzel tisztítható gyerek- és kisállatbarát SoftClean® szövetekkel is!

Leírás

Az akciós ár kizárólag a készlet erejéig, ill. a bemutató modellre érvényes. Többféle változatban rendelhető, egyedi igényeknek megfelelően személyre szabható ülőgarnitúra.

  • Minőségi magyar termék
  • Hullámrugós + PUR habos ülőfelület
  • Tömör fa + egyéb fa vázszerkezet

Most új SoftClean® vízzel könnyen tisztítható szövetekkel is rendelhető!

A kép illusztráció, a teljes szövetválaszték áruházainkban megtekinthető.

A Comfort Line Bútoráruházak webáruháza a butorcity.hu címen elérhető. A választékunk jelentős részét akár online is meg tudod rendelni, házhozszállítással, és igény szerint összeszereléssel is.

Ugyanakkor ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy látogass el valamelyik áruházunkba személyesen is. A képek és leírások nem adják vissza tökéletesen a termék színét, minőségét, kényelmét és más tulajdonságait. Munkatársaink segíteni tudnak szakmai tanácsaikkal, tapasztalataikkal a megfelelő bútorok kiválasztásában.

Áruházainkban igyekszünk minél több bútorunkat bemutatni, így elképzelhető, hogy valami más tetszik meg, mint amit pusztán a képek és az árak alapján választanál.

Kárpitos bútoraink esetében pedig akár több 100 féle szövet és színárnyalat választható, a szövetek és bőrök anyaga, tapintása és színe nem adható vissza képek segítségével, ezért ezeket javasoljuk személyesen áruházainkban kiválasztani.

Minden termékünkhöz összeszerelési útmutatót biztosítunk. (Bizonyos termékeink nem igényelnek összeszerelést – pl. matracok, egyben érkező fenyőbútorok, stb.) Ma már a gyártók többsége úgy tervezi meg a bútorait, hogy azok laikus, hétköznapi emberek által is viszonylag könnyedén összeszerelhetőek legyenek. Ugyanakkor igény szerint mi is biztosítani tudjuk a bútorok összeszerelését, ha nem szeretnél ezzel bajlódni, és erre időt szánni (szerelési díj ellenében). Szakképzett munkatársaink, gyorsan, rutinosan, megbízhatóan dolgoznak.

CECILE sarokgarnitúra - most 23% kedvezménnyel

Nézd meg, próbáld ki bútorainkat személyesen áruházainkban!

FONTOS INFORMÁCIÓ VÁSÁRLÓINK RÉSZÉRE

Rendeld meg időben, hogy Karácsonyra otthon legyen!

Bútoraink rendelési ideje 4-12 hét is lehet, gyártótól függően, ha az adott termék nincs raktáron.

Rendeld meg egyedi bútoraidat időben, hogy az ünnepek alatt már az otthonodban élvezhesd az új bútoraid nyújtotta kényelmet.